Man bekent dat hij zonnebril stal van Paris Hilton (én mag de buit houden): “Ik heb haar beroofd”

CelebritiesEen man op TikTok bekent dat hij vijftien jaar geleden samen met een vriendin heeft ingebroken in de auto van Paris Hilton (41). Op het ritme van ‘Super Freaky Girl’ van Nicki Minaj klapt TikTokker Greg uit de biecht. In 2007 ging hij samen met een vriendin naar een concert van Mia en zag daar Paris Hilton uit haar auto stappen. Wanneer zij en de mensenmassa weg waren, glipten ze de auto in. Toen ze wegliepen, bleek dat de vriendin de Christian Dior-zonnebril had gestolen. Paris kreeg de TikTok-video ook zien en vond het een geweldig verhaal. Ze mogen de bril houden.

0 reacties

 1. “Geen relatie met Hugo, wij zijn al 50 jaar bevriend”. Janine Bischops reageert voor het eerst op de kwalijke roddels
  Play
  Showbits
  45

  “Geen relatie met Hugo, wij zijn al 50 jaar bevriend”. Janine Bischops reageert voor het eerst op de kwalijke roddels

  In de populaire reeks ‘#LikeMe’ vormen Janine Bischops (81) en Hugo Sigal (75) een mooi koppeltje. Maar sinds het overlijden van Nicole duikt steeds vaker het gerucht op dat er tussen de twee ook in het echt iets moois bloeit. “Niks van aan”, ontkent Janine met klem. Ze heeft zelf ook al de roddels opgevangen en is daarover zeer verontwaardigd, vertelt ze aan Jarne. Haar eerlijke reactie zie je in een nieuwe Showbits.