Mama van vlogger NikkieTutorials besmet met corona: “Haar koorts is gelukkig al gezakt”

Nikkie de Jager
Getty Images Nikkie de Jager
De Nederlandse Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, maakte via Twitter bekend dat haar moeder besmet is met het coronavirus. 

Enkele dagen geleden kreeg de moeder van Nikkie slecht nieuws bij de dokter. Ze voelde zich al enkele dagen ziek en bleek besmet te zijn met het coronavirus. Vandaag is ze gelukkig aan de beterhand. “Het gaat al wat beter met MammaTutorials”, schrijft Nikkie op Twitter. “Haar koorts is gezakt. Ze vertelde me wel dat ze heel erg blijft hoesten en dat haar longen nog steeds pijn doen. Maar de koorts is op z’n minst al onder controle! Bedankt voor al jullie lieve wensen, jullie zijn zo lief voor ons”, bedankt ze haar volgers. 

Nikkie heeft een bewogen jaar achter de rug. Niet zo lang geleden kwam ze uit de kast als transgender, omdat iemand haar probeerde te chanteren met die informatie. “Maar ik wilde het delen op mijn manier”, zei ze daarover in een video. 

NikkieTutorials is wereldberoemd geworden dankzij YouTube, waar ze wekelijk make-up-tutorials post. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.