Mireille en Tristan uit 'Boer zkt. Vrouw' vertellen over hun goede band in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Mireille en Tristan uit 'Boer zkt. Vrouw' vertellen over hun goede band in Dag Allemaal. © Dieter Bacquaert

Mama van boer Tristan wou niet dat haar zoon een man zocht op tv: “Al die gaybashing... We wilden hem beschermen”

ShowbizzMet Tristan (25) gaat er in ‘Boer Zkt. Vrouw’ voor het eerst een man op zoek naar een man. Zijn coming-out heeft hij al even achter de rug. “Toen ik op m’n zeventiende een vriendje had, werd ik het beu om elke keer te liegen waar ik naartoe ging”, vertelt hij. “Toen heb ik het thuis opgebiecht.” “Toen is het toch een paar dagen stil geweest”, zegt zijn mama Mireille (52). Een hartverwarmend dubbelgesprek over hun diepe band, het moment waarop Tristan besefte dat hij homo was, zijn ontdekking van het gaymilieu en zijn ideale man. “Een jongen van 23 schreef dat hij al acht relaties had gehad. Sorry, maar dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.”

0 reacties

 1. ‘Familie’-actrice Jits Van Belle recht de rug na rampjaar: “Ik wil weer leven in plaats van overleven”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Familie’-actrice Jits Van Belle recht de rug na rampjaar: “Ik wil weer leven in plaats van overleven”

  Voor Jits Van Belle (44) is 2020 een jaar om snel te vergeten. De actrice kreeg te horen dat haar rol als Robyn in ‘Familie’ eindig is, haar vader werd op 71-jarige leeftijd onverwacht uit het leven geplukt én ze kreeg af te rekenen met het coronavirus. Maar de moeder van twee recht haar rug en is het jaar begonnen met een vers blikje goede moed. “Ik droom van een mooie tv-rol, iets dat ver ligt van wie Jits is. In het verleden heb ik nooit om werk verlegen gezeten, maar ik hoop dat deze onzekere periode snel doorgespoeld is.”
 2. Boer Tristan zorgt voor allereerste 'Boer zkt Man’: “Tuurlijk zitten er veel collega's in de kast”
  PREMIUM
  TV

  Boer Tristan zorgt voor allereer­ste 'Boer zkt Man’: “Tuurlijk zitten er veel collega's in de kast”

  Voor alles is er een eerste keer, ook voor een homoseksuele boer in 'Boer zkt vrouw'. Tristan Swennen (25) uit Oudsbergen zit elke dag op een tractor en zoekt een man. Met veel flair, hoewel de boerenstiel lang gedomineerd werd door blauwe kielen, machogedrag en de wetten van de natuur. "Tuurlijk zitten er veel boeren in de kast, zeker als ze werken in een familiebedrijf. Als pa of ma hun geaardheid niet aanvaardt, zorgt dat continu voor spanning of vallen ze zonder werk."
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"