Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Mama's Jasje maakt verrassende comeback: “Maar als het tegenvalt, geen probleem. Ik werk al 8 jaar in de bouw"

Vergeet de Spice Girls, de comeback van het moment hier in Vlaanderen is die van Mama's Jasje. Met een nieuwe cd onder de arm hoopt Peter Van Laet - 51 ondertussen en al 8 jaar bouwvakker - aan te knopen met het megasucces van de jaren 90. Herinner u krakers als 'Zo Ver Weg' en 'Als De Dag Van Toen'. "Ik heb maar van één ding spijt: dat ik destijds niet harder gewerkt heb. Maar ik heb ook genoten van al die feestjes."

9 reacties

 • delcroix jean-pierre

  4 jaar geleden
  Ik doe iedere dag een come back. Soms lukt het en soms lukt het niet.
 • Willem Van Kalsteren

  4 jaar geleden
  Een hemelse stem met een mooi vlaams accent, prachtig.
 • Ian Vandenbossche

  4 jaar geleden
  Allez! De 636e come back. Succes!
 • Eric Vanovermeire

  4 jaar geleden
  Eindelijk ! Succes jongens !
 • Dany Coomans

  4 jaar geleden
  ik hoop echt dat het u gaat lukken, ben er zelfs van overtuigd. Met zo'n stem in de bouw, echt zonde. Maar werken, dat ligt u ook wel, ooit bij een verhuis in "de sigaret", was ik de man met de lift ! succes man
 1. Geen ‘Kastaar’ voor de cast van ‘Familie’, maar Kürt Rogiers nu wel vereeuwigd in Hasselt met ster op Walk of Fame
  Play
  Showbits
  1

  Geen ‘Kastaar’ voor de cast van ‘Familie’, maar Kürt Rogiers nu wel vereeuwigd in Hasselt met ster op Walk of Fame

  Het was een bijzondere woensdag voor acteur en presentator Kürt Rogiers, want hij heeft nu zijn eigen ster op de Hasseltse Walk of Fame. Die kreeg hij voor de deur van de Trixxo Arena, naar aanleiding van het 16de Schlagerfestival. Rogiers presenteert namelijk dit jaar voor het 7de jaar op een rij het grootste Schlager-event van Vlaanderen. Het event gaat dit jaar door op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart met optredens van onder meer Laura Lynn, Luc Steeno, De Romeo’s, Lisa del Bo, Christoff en Willy Sommers.
 1. RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”

  Apple TV+ geeft u alweer een nieuwe reden om vliegangst te ontwikkelen. In ‘Dear Edward’ stort een passagiersvlucht tussen New York en Los Angeles neer en is de enige overlevende de twaalfjarige Edward, die vanaf dan z’n leven en z’n onwennige puberjaren in moet als ‘de mirakeljongen’. In tegenstelling tot ‘Manifest’ is er echter geen bovennatuurlijk kantje aan zijn wonderbaarlijk overleven. Enkel een zwart randje. En een hoop broze nabestaanden die achterblijven om de brokken te lijmen. Of dit ensemble-drama, compleet met rouwcirkels en sprankeltjes tv-hoop, u ook kan doen zweven? Of enkel zal doen crashen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen
  PREMIUM

  “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen

  Ze eindigde tweede bij ‘K2 zoekt K3’, maar Amy Courtens (27) staat vandaag de dag nog steeds in de spotlights. Ze werkt als model en content creator en heeft 92.000 volgers op Instagram. In onze rubriek Centen en percenten gunt ze ons een blik op haar geldzaken en vertelt ze hoe ze financiële stabiliteit nastreeft. “Probeer je auto aan te passen aan je budget, en niet omgekeerd.”