De mama van Chris Rock reageert op het Oscarincident
Volledig scherm
De mama van Chris Rock reageert op het Oscarincident © Reuters

Mama Chris Rock over Oscarincident: “Nog geen excuses gekregen”

CelebritiesToen Will Smith (53) eind mei het podium van de Oscars opstormde en presentator Chris Rock (57) een klap gaf, zorgde dat wereldwijd voor een schokgolf. Ook bij Rosalie (77), de moeder van Rock. 

12 reacties

 • willy zachel

  3 maanden geleden
  Wat een gezever op een terecht verdiende draai rond zijn oren ! Die deelde destijds op school de leraars dagelijks uit aan diegene die ongehoorzaam waren en om iets duidelijk te maken is daar niets mis mee ! Die moeder met dat haar kind pijn gedaan is ook een beetje de zaak aan het opblazen het is juist haar kind dat zijn excuses zou moeten aanbieden ! Over ziekten en handicaps worden géén grappen gemaakt.
 • Sam Bedfort

  3 maanden geleden
  Heeft Chris zich al geëxcuseerd voor het bulliën van Jada?
 • Luc Cools

  4 maanden geleden
  Een verhaal van de gepeste die uitgespuugd wordt en de pester die op handen gedragen wordt
 • Laurens Janssens

  4 maanden geleden
  Chris heeft een veel te grote mond.. En met aan zijn tempo babbelen.. Komt er wel is iets verkeerds uit... Will is in zijn recht.. en die moeder.. Tjah
 • Patricia Van Herewegen

  4 maanden geleden
  Hij is nog steeds aan het verwerken wat er gebeurd is ... meent die dat nu serieus?
 1. "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn
  Play
  TV
  11

  "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

  Een borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”
  Play
  Celebrities

  Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”

  Angelina Jolie (47) werd emotioneel toen ze haar dochter Zahara (17) afzette bij haar school. Zahara zal in de herfst starten met haar studies aan de Spelman College in Atlanta. Toen mama en dochter al naar de campus gingen om in te trekken, kreeg de actrice het duidelijk moeilijk, uit trots voor haar dochter. Eerder was Angelina Jolie ook te zien op de uitzwaaidag van de hogeschool. Daar haalde ze haar beste dansmoves boven.