Makers IT 2 maken kijker alvast doodsbang met nieuwe trailer

Wie een zwakke maag heeft, kan de nieuwe IT-film beter links laten liggen. Maar voor de fans is de trailer van IT: Chapter Two wél smullen. Killerclown Pennywise toont zich weer in verschillende gedaantes, er is een spannende scène met glazen muren en er is een riool.

De ‘Loser Club’ is weer bijeen in het bekende stadje Derry. Exact, daar was 27 jaar geleden de ontmoeting met Pennywise en werd hij verslagen. Maar wat blijkt nu? De demonische clown leeft nog en is teruggekeerd om in Derry een aantal kinderen te kidnappen en om het leven te brengen. Opnieuw staat de ‘Loser Club’ oog in oog met de huiveringwekkende horrorclown. De makers beloven bloedvergieten in de film en daarvan is in de trailer al een klein voorproefje te zien.

Wie nog zin heeft om te kijken. De horrorfilm is vanaf 6 september te zien in de bioscopen.

Pennywise.
AP Pennywise.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Verbelen

    Nieuwe IT film, zoals de Geeeuw vorige.

  • MYRTHE PASS

    De originele film IT uit de jaren '80 is een heel mooie ontroerende film, waarin Eliot zorgt voor het lieve buitenaards wezen IT. Waarom spreken ze hier over een IT 2 en dan nog wel over een horrorclown?

  • Tim Van Acker

    Ik vond de eerste eerder grappig dan geweldadig