Makers ‘Beat VTM’ wisten van Natalia’s zwangerschap: “Ze kon natuurlijk moeilijk gaan worstelen”

Natalia
VTM Natalia
De zwangerschap van Natalia verandert voorlopig niks aan haar agenda; de zangeres neemt nog steeds deel aan ‘Beat VTM’. Ze koos immers voor een zwangerschapsvriendelijke opdracht. “Natalia kon moeilijk gaan worstelen, hé”, reageert haar manager Stijn Peeters. “Met biljarten spelen we op safe.”

De programmamakers van ‘Beat VTM’, het programma waarin 8 VTM-gezichten door 8 onbekende Vlamingen worden uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen binnen de 100 dagen, waren al langer op de hoogte van het goede nieuws. Na de keuze van de opdrachten, waarbij Natalia voor een niet-fysieke proef koos, vertelde ze het goede nieuws. “De programmamakers konden Natalia moeilijk laten worstelen als opdracht, hé (lacht)”, vertelt Natalia’s manager Stijn Peeters. “Het is uiteindelijk biljarten geworden, waar op zich niks mee kan misgaan. De opnames gaan dus gewoon door.”

En ook de rest van haar agenda blijft voorlopig ongewijzigd. “De opnames van het nieuwe seizoen van ‘The Voice’ passen eigenlijk perfect in haar agenda en zullen gewoon kunnen doorgaan. Net zoals de theatertournee van Jef Neve en Natalia”, aldus Peeters. Natalia zelf zal voorlopig geen interviews geven over haar zwangerschap. “Wel kan ik nog vertellen dat zij en haar partner Frederik de zwangerschap een hele aangename verrassing vinden. Ze zijn allebei héél erg blij en kijken uit naar een mooie zwangerschap en kindje.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy Van den Brande

    Zoals steeds weer het geval is bij vtm,is dit wederom doorstoken kaart Alle opdrachten zijn blijkbaar op voorhand al uitgedeeld en was dat hele circus dat erbij hoort om een programma te rekken op tv,het zogezegd discucieren van wie wat gaat doen Zoals gebleken is bij the voice,daar heeft alex zich op een gegeven ogenblik ook versprokrn wie de nieuwe voice ging zijn Amaai als dat moderne tv is

  • Anne Onsia

    Een uitdaging van 100 dagen? En ze zit al op 34% volgens haar eigen foto. Dan gaat die buik toch al wel een beetje in de weg zitten tegen de 'finale'. Dus een moeilijk shot waarbij ze plat op de buik op het laken moet gaan liggen (met nog minstens 1 voet op de grond uiteraard) zal krap worden.