Linda de Mol op de cover van haar magazine.
Volledig scherm
Linda de Mol op de cover van haar magazine. © Instagram @linda

Magazine Linda de Mol kreeg in 2020 al signalen over wangedrag Ali B in ‘The Voice of Holland’

ShowbizzHet Nederlandse maandblad Linda, onderdeel van mediabedrijf Talpa en eigendom van John de Mol, heeft in juni 2020 concrete signalen gekregen van seksueel grensoverschrijdend gedrag door ‘The Voice of Holland’-coach Ali B. Het blad sprak twee vrouwen die zeiden slachtoffer te zijn van de artiest, onder wie een voormalige deelneemster die door hem zou zijn verkracht. Er werd echter niets gepubliceerd over de getuigenissen.

11 reacties

 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  doofpotaffaire..en maar over sterle vrouwen spreken maar als ze zelf geld verliezen dan maken die vrouwen niets uit
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Regis Desmet, maar ze zeggen ook geen ja. Bevriezen is één vd drie mogelijke reacties die en persoon in gevaar kan doorgaan. Sorry, maar als een vrouw stokstijf in bed ligt en mij niet aanraakt terwijl we kussen of vrijen, vind ik dat niet normaal en zou ik vragen of er iets is. Er waren trouwens wel vrouwen die aangaven dat ze neen zeiden.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ze had er hem op zijn minst kunnen over interpelleren EN hem, voor alle zekerheid, niet meer alleen laten met de kandidates
 • leo Daneels

  1 jaar geleden
  Sommige mannen moeten toch eens leren inzien dat er wel degelijk een verschil is tussen flirten en een vrouw vanuit een machtspositie zaken opdringen die zij niet wil ! Dat er allicht ook enkele anderen bestaan is geen excuus voor hun gedrag !
 • Regis Desmet

  1 jaar geleden
  Het grote probleem is dat de daden meestal verjaard zijn en 1 constante wat ik uit de verklaringen kan halen is dat er geen neen word gezegd, "hij was aantastelijk en hij had dan maar sex met mij", ik weet niet of je daar juridisch iets mee bent, hij beloofde mij dat ik de volgende keer verder geraak, maar plots, wanneer dit niet zo is, word er klacht neergelegd, ik weet t niet, maar veel tegenstand hadden ze niet, wat die de voice Kids betreft is natuurlijk van een andere orde, daar blijf je af