Een beeld uit 'Bad Boys for Life'
Volledig scherm
Een beeld uit 'Bad Boys for Life' © Streamz

Mag Will Smith nog meedoen aan ‘Bad Boys 4’ na Oscarincident? Grote baas Sony geeft update

FilmHeeft het incident op de Oscars, waarbij Will Smith (53) presentator Chris Rock (57) een klap gaf, gevolgen voor ‘Bad Boys 4'? Sony-baas Tom Rothman legt uit in ‘Deadline’. 

8 reacties

 • Stefanie van Dijk

  3 weken geleden
  Een klap hoeft hem niet te blijven achtervolgen, er zijn artiesten die regelmatig op de vuist gaan voor niks en die kunnen gewoon door, dan Will na dit zeker
 • Johan Buelens

  1 maand geleden
  Als de Regiseurs en de Producers het OK vinden is er geen probleem. Da's gebleken met die petitie tegen Amber Heard die op't moment al dik over de 4mlj. stemmen heeft en waar WB in der tijd van zei dat ze zich niet lieten beïnvloeden door de "paying customers". Uiteindelijk denk ik niet dat het Smith Slap Incident voor slechtere cijfers zal zorgen. Maar er is altijd de mogelijkheid natuurlijk.
 • roger boons

  1 maand geleden
  zoiets doe je niet punt en ja hij is een arogant persoon .
 • marcella van camp

  1 maand geleden
  Wel hij heeft het recht in eigen hand genomen na die wanstaltige grap. Vind niet dat will er voor gestraft moet worden, geen bad boys 4 zonder will,
 • Karel van Velzeke

  1 maand geleden
  zonder Will Smith geen bad boys 4 , ze blijven dat maar opkloppen.
 1. “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon
  PREMIUM
  Muziek
  1

  “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon

  Hernieuwde magie op Belgische bodem. Zes jaar nadat het licht uitging bij frontman Brian Molko, is Placebo weer klaar om te rocken als vanouds. Gewapend met een resem klassiekers en nieuw album ‘Never Let Me Go’ - het eerste in bijna een decennium -, hopen ze vanavond oude en nieuwe fans te charmeren op TW Classic. “Het heeft lang geduurd, maar nu pas weet ik dat drugs je alleen maar om zeep helpen”, aldus Molko.