Johnny Depp (links) en Mads Mikkelsen (rechts).
Volledig scherm
Johnny Depp (links) en Mads Mikkelsen (rechts). © © The Hollywood Archiv/ Photo News

Mads Mikkelsen geeft hoop: keert Johnny Depp terug naar de ‘Fantastic Beasts’-saga?

FilmActeur Mads Mikkelsen (56) nam in de derde ‘Fantastic Beasts’-film de rol van Gellert Grindelwald over van Johnny Depp (59), nadat die werd beschuldigd van huiselijk geweld. De rechtszaak kostte hem de filmrol, maar komt daar misschien binnenkort verandering in? Mikkelsen hintte alvast van wel.

1 reactie

 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Mooi om te zien dat Johnny Depp weer snel de carrièreladder succesvol opklimt na al die leugens van Amber Heard die dacht hem voor 100 miljoen dollar te pluimen. En nu is ze blijkbaar klaar om nog eens het deksel op haar neus te krijgen. De song 'American Woman' komt hier goed van pas.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilligers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken
  Royalty

  IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilli­gers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken

  De Britten zijn in diepe rouw na het verlies van Queen Elizabeth II, maar de officiële rouwperiode voor de monarch is afgelopen. Dat betekent dat het leven vanaf nu gewoon verdergaat, met Charles III aan het roer. Om te voorkomen dat de vele eerbetonen die voor de Queen zijn neergelegd in de Londense parken gaan wegrotten, heeft een leger vrijwilligers zich verzameld om alles weg te halen.