Madonna wordt 60: al haar toyboys, mannen én vrouwen op een rijtje

2pac, Sean Penn, Guy Ritchie en Ingrid Casares
Photonews 2pac, Sean Penn, Guy Ritchie en Ingrid Casares
Morgen wordt Madonna 60. Ze scoorde de ene nummer één-hit na de andere, maar ook op het gebied van mannen bleef ze niet achter. Wij somden de voornaamste veroveringen van de Queen Of Pop op.

Timor Steffens

Madonna introduceerde de Rotterdamse achtergronddanser in 2014 aan de wereld. De twee schelen 30 jaar, maar het sprookje bleef niet lang duren. “Madonna heeft vriendelijk gevraagd om zijn koffers te pakken en te vertrekken”, vertelde een bron destijds aan E!news. "De relatie was nooit erg serieus", zegt de bron verder. “Ze is bezig geweest met haar album en heeft geen tijd voor iets zwaars.”

Madonna en Timor Steffens
Madonna en Timor Steffens

Brahim Zaibat

Brahim Zaibat en Madonna
Getty Images Brahim Zaibat en Madonna

Brahim Zaibat en Madonna schelen 27 jaar, maar waren wel bijna drie jaar bij elkaar. Waarom Madonna en de Franse choreograaf met Algerijnse roots uiteindelijk braken werd nooit echt duidelijk.

Jesus Luz

Madonna en het Braziliaanse model Jesus Luz
Reporters Madonna en het Braziliaanse model Jesus Luz

Madonna en het Braziliaanse model Jesus Luz schelen 23 jaar en het was het destijds 28-jarige model dat de relatie met Material Girl nr 1 verbrak. De toyboy zou te weinig gemeenschappelijk hebben met de zangeres en ook het leeftijdsverschil zou het model te veel zijn. Bovendien zagen ze elkaar weinig door drukke werkschema’s.

Alex Rodriguez

Publiek houdt foto's van Madonna omhoog terwijl honkballer Alex Rodriguez van The New York Yankees klaarstaat voor zijn slagbeurt.
AFP Publiek houdt foto's van Madonna omhoog terwijl honkballer Alex Rodriguez van The New York Yankees klaarstaat voor zijn slagbeurt.

Alex 'A-Rod' Rodriguez en Madonna hadden kort een relatie in 2008. De 41-jarige Amerikaan, die vooral furore maakte bij de New York Yankees, werd drie keer tot ‘meest waardevolle speler (MVP)’ verkozen, maar werd geschorst wegens dopinggebuik. Rodriguez had eerder iets met Hollywoodsterren Kate Hudson en Cameron Diaz.

Guy Ritchie

Madonna en de Engelse regisseur en producer Gut Ritchie
Reporters / Mega Madonna en de Engelse regisseur en producer Gut Ritchie

Madonna en de Engelse regisseur en producer Gut Ritchie waren getrouwd tussen 2000 en 2008. De twee hebben samen een zoon Rocco (18) over wie ze tot twee jaar geleden een hevige voogdijstrijd uitvochten. Rocco woont nu bij Ritchie en zijn nieuwe partner Jacqui in Londen, Madonna bezoekt hem af ent toe.

Chris Paciello

Chris Paciello
ISOPIX Chris Paciello

Gedurende haar relatie met Guy Ritchie zou Madonna een affaire hebben gehad met maffiaploert en huurmoordenaar Chris Paciello. De affaire met de maffioso begon eind jaren 90. Toen Paciello in 1999 een gevangenisstraf opliep voor zijn aandeel in een dodelijke overval in New York, kapte Madonna ermee. Paciello belandde zeven jaar achter de tralies, maar tijdens haar relatie met Ritchie zou ze hem meerdere keren bezocht hebben.

Carlos Leon

Carlos Leon en Madonna
Getty Images Carlos Leon en Madonna

Madonna had in 1997 een relatie met de Cubaanse acteur Carlos Leon. De twee kregen samen een dochter Lourdes. Amper acht maanden na de geboorte van Lourdes, gingen het koppel als goede vrienden uit elkaar.

Dennis Rodman

Madonna en Dennis Rodman.
rv Madonna en Dennis Rodman.

Madonna en de NBA-ster Dennis Rodman waren in 1994 enkele maanden een koppel. Wat de oorzaak van hun breuk was, is niet bekend. Tegenwoordig komt Rodman vooral in beeld vanwege zijn goeie relatie met het regime in Noord-Korea.

Ingrid Casares

Madonna en Ingrid Casares
JOHN BARRETT-GLOBE PHOTOS Madonna en Ingrid Casares

Begin jaren 90 ontmoet Madonna de lesbische comedian Sandra Bernhard. Die bracht haar toenmalig vriendinnetje Ingrid Casares mee. Wanneer het kortharige, Audrey Hepburn-achtige meisje Madonna ontmoet, is haar vriendin Srah geschiedenis. De twee waren enkele maanden een stelletje, tot Madonna haar beu was en dumpte voor... Sandra Bernhard.

Tupac Shakur

Tupac Shakut en Madonna
Patrick McMullan via Getty Images Tupac Shakut en Madonna

Madonna had begin jaren negentig een korte relatie met de vermoorde rapper Tupac Shakur. De geruchten deden twee decennia de ronde, maar in 2015 bevestigde de zangeres het verhaal. “Ik was in een vreemde stemming die dag”, vertelt Madonna over een interview in 1994 met David Letterman waarin ze veelvuldig vloekte. “Ik was aan het daten met Tupac Shakur in die tijd en hij had me flink opgejut over het leven in het algemeen. Dus toen ik in die uitzending zat, voelde ik me een gangster.” Meteen een bevestiging van hun relatie waar voor de rest weinig over bekend is.

Michael Jackson

Michael Jackson en Madonna
Instagram Michael Jackson en Madonna

In de carpool Karaoke van James Corden gaf The Queen of Pop toe ooit een tong te hebben gedraaid met de King of Pop. “Ja natuurlijk, met de tong in de mond. Ik heb er alleen nooit eerder over gesproken want niemand heeft het me ooit gevraagd”, zei Madonna in Corden's wagen. Ze geeft wel toe dat zij de eerste stap zette, “want hij was een beetje verlegen. Maar hij wilde wel meewerken. Ik kreeg hem zo ver dat hij wat ontspande met een glas Chardonnay. En het werkte wonderwel."

Sean Penn

Sean Penn en Madonna
Jordan Strauss Sean Penn en Madonna

Sean Penn en Madonna waren vier jaar getrouwd, voordat hun huwelijk in 1989 ontbonden werd. Madonna diende destijds klacht in tegen haar ex wegens partnergeweld - hij zou haar onder meer geslagen hebben met een baseball bat -, maar later trok ze die weer in. De twee kregen geen kinderen, maar hebben tot vandaag nog steeds een hele goeie relatie.
18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Johan Emmers

  Die haar brievenbus moet nu toch wel ver versleten zijn....

 • Juliette Francois

  Zij en Sean Penn waren de beste combinatie. Dat ze nog steeds vrienden zijn, is leuk om te lezen.

 • Peggy Vandevelde

  En Warren Beatty !? Proficiat aan mijn allergrootste idool.

 • John Rogers

  Benieuwd of ze echt zo gelukkig is, velen voorgaanden waren dat namelijk geenszins.

 • Jan Deams

  Prachtige dame en veel respect voor haar.