Madonna bood Dennis Rodman 18 miljoen voor een baby

Madonna wilde graag een kind van Dennis.
Photo News Madonna wilde graag een kind van Dennis.
Madonna (61) heeft Dennis Rodman (58) in de jaren negentig een zeer opmerkelijk aanbod gedaan. Als de voormalige basketballer haar zwanger zou maken dan zou ze hem 20 miljoen dollar, zo’n 18 miljoen euro, betalen, beweert de kleurrijke oud-topatleet in de radioshow ‘The Breakfast Club’.

Halverwege de jaren negentig vormden Madonna en Rodman korte tijd een koppel. De voormalig NBA-speler zegt dat de zangeres hem interessant vond omdat hij een “bad boy” is. En blijkbaar wilde Madonna dolgraag een kind op dat moment in haar leven. “Ze vroeg of ik haar wilde ‘bezwangeren’ en dan zou ze mij 20 miljoen dollar betalen.”

Maar het lukte niet om zwanger te worden, en daar was Rodman niet erg rouwig om, zegt hij. Vervolgens insinueert hij dat Madonna daarna naar haar fitnesstrainer Carlos Leon trok met hetzelfde aanbod. Met hem kreeg ze in 1996 dochter Lourdes. Kort daarna liep de relatie alweer op de klippen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.