Exclusief voor abonnees

Machtige mama’s in de jetset: Kathy Hilton krijgt sekslessen cadeau van haar eigen moeder

Kathy en haar dochter Paris Hilton.
Kathy en haar dochter Paris Hilton.
Ze is vooral bekend als de moeder van Paris, maar onderschat Kathy Hilton (60) niet. Ze is een van de meest ambitieuze en invloedrijke moeders in Hollywood én de drijvende kracht achter het succesvolle Hilton-imperium.

Wie denkt dat de jonge Paris Hilton een losbandig, lui leventje leidt dat ze vult met dj’en en allerhande onbenulligheden waarmee ze de Hilton-dynastie alleen maar in diskrediet brengt, heeft het mis. Paris houdt de familietradities gewoon in ere en doet wat ze al generaties lang doen in het rijke en gerespecteerde hotelketen-geslacht: zoveel mogelijk geld proberen te verdienen, zo beroemd mogelijk zijn en zo hard mogelijk feesten, en liefst in een combinatie van deze drie factoren. Geld, daar draait het bij de Hiltons om. Geen wonder – en zeker ook geen toeval – dat Kathy Avanzino, zoals de meisjesnaam van Paris’ moeder luidt, uitgerekend in de Hilton-familie terechtkomt. Het is een gegeven waar Kathy’s eigen moeder en Paris’ grootmoeder, de intussen overleden Kathleen Dugan, een onvoorstelbaar grote rol in heeft gespeeld. Kathleen, ‘Big Kathy’ zoals iedereen haar noemde, is een mooie, disfunctionele theateractrice en een op geld beluste mannenverslindster die zwaar drinkt, vier keer trouwt en haar dochters opdraagt om rijke mannen te huwen. Big Kathy heeft drie dochters, waarvan ‘Little Kathy’, Paris’ moeder, de oudste is. ‘Big Kathy hing altijd rond in de betere restaurantbars’, weet voormalig actrice Carole Wells. ‘Dan zag je haar proberen een rijke vent rond haar vinger te winden die vervolgens haar rekening wou betalen. Ik had altijd zo’n medelijden met haar, omdat ze veel te hard haar best deed.’

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ISABEL FRANCOIS

    Nicky Hilton is getrouwd met een Rothschild,dus niet zomaar een bankiertje.Of hoe een kip met de gouden eieren een haan met nog grotere gouden eieren aan de haak kon slaan.Grootmoeder zou heel trots geweest zijn!