Machteld Timmermans (uiterst links op de foto.)
Volledig scherm
PREMIUM
Machteld Timmermans (uiterst links op de foto.) © © Eyeworks - Sofie Gheysens

Machteld Timmermans staat op de set van ‘W817’-film: “Maar ik werk nog altijd drie dagen per week voor mijn andere job”

ShowbizzFans van de vroegere jongerenreeks ‘W817’ tellen af naar de release van ‘8eraf’, de speelfilm rond de serie die later dit najaar normaal gezien in de bioscoop te zien zal zijn. Machteld Timmermans (50), die de rol van Ellen vertolkt, staat momenteel samen met haar collega-acteurs op de set, en licht alvast een tipje van de sluier op. Ze blikt ook terug op haar carrière, ook tijdens corona. “Ik heb in het verleden soms mooie opdrachten laten schieten.”

0 reacties

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.