Machteld Timmermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Machteld Timmermans. © Dieter Bacquaert

Machteld Timmermans over nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-reeks: “Een frisse wind is het niet”

ShowbizzMachteld Timmermans (50) speelde in twee seizoenen en vier films van ‘F.C. De Kampioenen’. En nu is ze ook te zien in de nieuwe docureeks over het programma op Eén. “Ik heb zelf enorm veel bijgeleerd”, zegt ze, al heeft ze ook zo haar eigen gedacht over de vele herhalingen. Een gesprek over haar personage, Whatsappen met de acteurs en die andere iconische reeks, ‘W817'. Hoe ging het daar op de set van de nieuwe film? “We waren elkaar allemaal wat uit het oog verloren.”

  1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

    Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”