Maartje Van Neygen, dochter van Sanne en Erik, is zwanger: “Al sinds mijn achttiende een vurige kinderwens”

Maartje Van Neygen met haar partner Senne
Dieter Bacquaert Maartje Van Neygen met haar partner Senne
In januari gaf Maartje Van Neygen (24), de dochter van Erik en Sanne, haar jawoord aan Senne Bonnarens (24). Intussen is het koppel anderhalf jaar samen, renoveren ze hun nieuwe huis én hebben ze heuglijk nieuws: als alles goed gaat, verwachten ze in november hun eerste baby. Dat schrijft Story.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Hun huwelijk eind januari werd in het grootste geheim voltrokken, maar de volgende stap in hun verhaal willen Maartje Van Neygen en haar man Senne trots verkondigen aan heel Vlaanderen: ze verwachten hun eerste kindje. Dat lijkt misschien snel voor een koppel dat nog maar anderhalf jaar samen is, maar de twee hebben al wat watertjes doorzwommen. En die hebben hen in sneltempo dichter bij elkaar gebracht. 

“Ik had al sinds mijn achttiende een vurige kinderwens. Dat was ook een van de redenen waarom ik drie jaar geleden als alleenstaande een pleegzoon in huis nam. Voor een biologisch kind wachtte ik op de juiste stabiele relatie”, vertelt Maartje. “Maar vorig jaar moest ik onverwacht geopereerd worden na hevig bloedverlies. Bleek dat ik aangeboren verklevingen heb in mijn buik en dat ik waarschijnlijk moeilijkheden zou ondervinden om zwanger te geraken. Pittig nieuws om te verwerken, en zo kwam tussen Senne en mij al snel het onderwerp kinderen ter sprake, ook al waren we op dat moment amper vier maanden samen. En zo werd ik al snel zwanger.”

Maartje en Senne bij hun huwelijk.
Dieter Bacquaert Maartje en Senne bij hun huwelijk.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Emi De graeve

    Heel veel geluk i Baby zal blij zijn als hij/zij bij zo'n mooie stem mag inslapen.

  • paul van de velde

    Dat ze nog lang en gelukkig mogen leven en vele kindjes mogen leveren aan deze mooie prachtige wereld. Het is interdaad veel te mooi.