Maarten en Dorothee gaan week gehandboeid door het leven: “Toiletdeur gaat op kier, we gaan níet samen in een hokje”

Showbizz‘De meest extreme teambuilding ooit’ noemen Maarten Vancoillie (33) en Dorothee Dauwe (32) hun radiostunt. De komende vijf dagen is het duo 24/7 tot elkaar veroordeeld via een ketting van zo’n tweeënhalve meter. Dat wil dus zeggen dat de twee ook na het werk aan elkaar geketend blijven. “Dorothee zal erbij zijn wanneer ik mijn sterilisatie ga bespreken.”

7 reacties

 • Nadia Muyldermans

  3 maanden geleden
  Echt? Ja hier zit iedereen op te wachten. Wat heeft dit nog met radio te maken ?
 • Ibn Marouf

  3 maanden geleden
  Teambuilding? Neen, aandacht trekken en vetzakkerij! Hoe verloopt het geketend aan- en uitkleden? Hoe verloopt het geketend douchen of baden? En bovendien de beste manier om een team te kraken, niet op te bouwen!
 • Didier Cauberghe

  3 maanden geleden
  Wat ze toch allemaal niet uithalen om hun belangrijk te voelen... dat werkt bij veel mensen tegenovergesteld.
 • Karl Van Dessel

  3 maanden geleden
  Wat bewijst deze 'stunt'?
 • Tamsin Andersen

  3 maanden geleden
  Goed zot ! Wat is hiervan de meerwaarde ?
 1. RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onverminderd voort”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onvermin­derd voort”

  Was ‘Sex and the City’ vlak voor de eeuwwisseling de serie bij uitstek voor heterovrouwen die wilden smullen van de sekscapades van een handvol vriendinnen, dan was ‘Queer as Folk’ het onomfloerste equivalent voor de homoman. Nadat die eerste vorig jaar een reboot kreeg, is nu ook de laatste aan een heropleving begonnen. Eén waar -in tegenstelling tot ‘And Just Like That…’- Kim Cattrall wél in wou meespelen. Maar heeft deze nieuwe versie van ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY nog iets te zeggen wat de twee voorgaande versies niet deden? En heeft het tussen een overdaad aan reeksen die steeds meer met LGBTQ+-thema’s uitpakken eigenlijk nog wel impact? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.