Maar liefst 20.000 stembanden in een tempel van liefde: Noordkaap zorgt voor historisch moment

“Dit is geen tent. Wel een tempel der liefde. Dit heb ik nooit meegemaakt.” Dat het ergens een beetje historisch was, besefte hij zelf ook. Stijn Meuris en Noordkaap kregen vandaag op Werchter Classic om 14.30 uur The Barn voorgeschoteld en vulden die tot ver erbuiten. 20.000 fans. 20.000 stembanden en 40.000 enthousiaste handen.

 1. Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”
  PREMIUM
  SHOWBIZZ
  6

  Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”

  “Ik kwam binnen en ben pas drie dagen later weer bij hem weggegaan.” Sinds Fernando in mei vorig jaar op de koffie ging bij André van Duin (75) om herinneringen op te halen aan de overleden Corrie van Gorp, leidt de Nederlands-Spaanse danser Fernando Reyes (61) een volledig nieuw leven. Hij gaf weer kleur aan de Nederlandse komiek zijn leven, die rouwde om de dood van zijn echtgenoot Martin. Al moest hij daarvoor wel breken met zijn Spaanse echtgenoot...
 2. André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsvervangende schaamte”
  Showbizz

  André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsver­van­gen­de schaamte”

  De familie Hazes ruziet er op los sinds Roxeanne Hazes (29) haar boekje opendeed in ‘Beste zangers’ (de Nederlandse variant van ‘Liefde voor muziek’). De zangeres vertelde er dat ze niet kon rekenen op de steun van haar moeder Rachel Hazes (52) toen haar vader André Hazes stierf. “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee”, klonk het. Haar broer André Hazes (28) liet al maanden niets van zich horen, maar verdedigde nu toch zijn moeder.