Links: Amy Sonck. Rechts op de foto: Pauline De Vlieger.
Volledig scherm
Links: Amy Sonck. Rechts op de foto: Pauline De Vlieger. © INSTAGRAM - Fotomontage HLN

Maak kennis met Amy Sonck en Pauline De Vlieger, de meest ravissante voetbaldochters van ons land

ShowbizzDe WAG’s - oftewel: wifes and girlfriends - van beroemde internationale voetballers zijn zelf ook sterren. Maar er is nu een nieuwe trend: in Vlaanderen treden ook dochters van bekende ex-spelers in de spotlights. Via de sociale media laten ze volop het mooiste en verleidelijkste van zichzelf zien. Weekblad TV Familie laat je kennismaken met de knapste voetbaldochters van ons land. 

 1. Bekende YouTuber Kastiop (22) sinds vrijdag vermist: “Het gebrek aan sociaal contact door corona weegt op hem”
  PREMIUM
  Hasselt

  Bekende YouTuber Kastiop (22) sinds vrijdag vermist: “Het gebrek aan sociaal contact door corona weegt op hem”

  Kacper Przybylski (22) is nog altijd niet terecht. De Hasseltse YouTuber met 290.000 volgers verliet zijn ouderlijke woning aan de Windmolenstraat en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. “Ik weet zeker dat Kacper niemand pijn wilde doen door weg te lopen”, reageert huisgenoot Vincent Frère. “Hij had het de laatste tijd gewoon wat moeilijk door een gebrek aan sociale contacten. Ik hoop dat hij weet dat zijn vrienden, familie, mama en fans hem zo hard missen. Ik hoop dat Kacper dat ziet en snel thuiskomt.”
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Ella dacht dat het gebeurd was en Riadh Bahri werd gesandwicht: dit waren de hoogtepunten van de achtste ‘Slimste Mens’-aflevering
  TV

  Ella dacht dat "het gebeurd was" en Riadh Bahri werd gesand­wicht: de hoogtepun­ten van de achtste ‘Slimste Mens’-aflevering

  “Ik dacht écht dat het gebeurd was”, zuchtte Ella Leyers, volmondig bijgestaan door presentator Erik Van Looy, na een spannende finale tegen nieuwkomer Kim Meylemans. Nadat Riadh Bahri een tweede forse overwinning boekte, speelde Ella haar vierde finale op acht deelnames. Tegen een topatlete en een felle speelster. Bij een 52-53 stand kreeg Meylemans dé kans om Ella Leyers naar huis te spelen. Ze miste echter compleet haar vraag en werd daarop zelf weggespeeld. Maandag stapt topper Ben Crabbé in het spel.