Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw
Volledig scherm
Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw © Photo News

Maaike Cafmeyer blikt terug op proces De Pauw: “Ik werd openlijk aan de schandpaal genageld”

ShowbizzEen maand na het hele proces rond Bart De Pauw (53), heeft Maaike Cafmeyer (48) voor het eerst gereageerd op de zaak. Aan de hand van een gedicht vertelde ze in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas dat ze heel diep heeft gezeten. “Ik was wanhopig en verdrietig. Ik zat in een put en ik wist niet hoe ik er ooit nog uit zou raken.”

123 reacties

 • pierre de smet

  6 maanden geleden
  Wat ik nog altijd niet begrijp , waarom hebben ze dan Bart De Pauw niet geblokkeerd op hun gsm ?
 • Marc Baeyens

  6 maanden geleden
  Nadat zijzelf eerst Bart De Pauw openlijk aan de schandpaal had genageld.
 • jo Dierickx

  6 maanden geleden
  De manier waarop Maaike ! ANONIEM ! Mijn vertrouwen was onmiddelijk zoek ... en nog steeds !
 • Raoul Rouma

  6 maanden geleden
  Acteertalent buiten de TV en theater was beter dan haar professionele doen. Bravo. Wat was het verlies van uw gewezen vriendje? beetje meer dan U zeker, dus tevreden?
 • yolanda verspeet

  6 maanden geleden
  Haar partner is er misschien op uitgekomen en ze heeft misschien een keuze moeten maken. Je hebt zo mensen he.
 1. EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pierre Van Rossem: Het diepvriesgraf van ‘Niki’ dat in 1989 wereldnieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent
  Play
  De Keuze van Dany
  18

  EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pier­re Van Rossem: het diepvries­graf van ‘Niki’ dat in 1989 wereld­nieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent

  De dood van ‘Niki’ Annys is in 1989 wereldnieuws. Ze is de tweede echtgenote van de flamboyante beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem. In ‘De keuze van Dany’ zie je hoe de beursbubbel rond Van Rossem barst en de cel dreigt. In een ultieme poging om zijn vel te redden geeft hij de dood van de Brugse kappersdochter op als reden waarom hij zijn schuldeisers niet kan betalen. Hij laat voor haar een diepvriesgraf bouwen in Knesselare. De halve wereldpers zakt naar het Meetjesland af. Vandaag heerst de rust. “Niki wie?”, klinkt het als we polsen naar ‘le tombe frigo’. Tot we de naam Jean-Pierre Van Rossem laten vallen. Bekijk hierboven het onwaarschijnlijke verhaal.