Lynn Van den Broeck en partner Mathias Vergels
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn Van den Broeck en partner Mathias Vergels © Dieter Bacquaert

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zetten verbouwing even on hold: “Ik heb het gehad met het stof en de stress”

ShowbizzDe opnames van ’Thuis’ zijn voorlopig afgerond en dus kunnen acteurs Lynn Van den Broek (28) en Mathias Vergels (29) samen genieten van een deugddoende vakantie. Al moesten die plannen wel aangepast worden door de gezondheidsproblemen van Mathias. “Een massa-evenement als Pukkelpop? Ik weet niet of ik daar mentaal al klaar voor ben.” 

12 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Liever feesten op Ibiza dan eens door te werken. De jeugd wil het allemaal zonder er iets voor te laten.
 • Rita BERNAER

  1 jaar geleden
  Structuur in je leven zijn heel belangrijk. Niet te veel alles tegelijk willen doen en weet wat je wil. Dat zal hij moeten aanleren.
 • Koen Verachtert

  1 jaar geleden
  Genieten jullie maar goed van de pauze stop in jullie verbouwing en dan binnenkort weer veel energie en hup er weer tegen aan👍😊👍
 • van den eeden maria

  1 jaar geleden
  Velen beginnen vol goede moed maar er zijn er al heel wat die hun tanden er op stuk gebeten hebben. Ook heel wat relaties liepen op de klippen. Een les die je bij het kopen van een oudere woning zeker moet onder de knie hebben is goed rekenen en nagaan wat het echt gaat kosten en vooral hoe lang het gaat duren voor je eindelijk op je plaats zit. Lukt het, dan is dat een pracht prestatie maar zeker eerst goed nadenken en rekenen.
 • Koen Landuyt

  1 jaar geleden
  Hahah die commentaren hier. Het gaat over de verbouwingen van hun b en b. Niet van hun huis. Of living.
 1. ‘Breaking Bad’-acteur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”
  Celebrities

  ‘Breaking Bad’-ac­teur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”

  Acteur Bob Odenkirk (59), die vorig jaar op de set van de serie ‘Better call Saul’ in elkaar zakte, denkt dat hij het niet had overleefd als zijn collega’s hem niet meteen te hulp waren geschoten om te reanimeren. Dat zegt hij in een interview met het Britse Radio Times. “Als niemand in de buurt was geweest, zou ik binnen een paar minuten dood zijn geweest.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. STREAMINGTIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika
  TV

  STREAMING­TIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika

  Op 24 juni besloot het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten om de abortuswetgeving te schrappen. Staten mogen nu zelf bepalen of ze zwangerschapsonderbreking toestaan of niet. Volgens heel wat geleerde koppen zal dat leiden tot een toename in illegale abortussen. Dat een en ander doet denken aan de seventies, is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen ‘The Janes’ in stelling, een docu die het belang van veiligheid en keuzevrijheid onderstreept.
 2. Waarom de schijnbaar onschuldige vakantiefoto's van koningin Letizia beroering veroorzaken
  Royalty
  10

  Waarom de schijnbaar onschuldi­ge vakantiefo­to's van koningin Letizia beroering veroorza­ken

  De Spaanse koninklijke familie verblijft nog steeds op Mallorca voor hun jaarlijkse vakantie. De royals proberen er even te ontsnappen aan hun zorgen, maar de Spaanse pers houdt elk detail nauwlettend in de gaten. Zo zorgen foto’s van koningin Letizia (49) tijdens een bezoek aan een markt voor beroering: niet alleen noemen sommige royaltywatchers het een “schijnvertoning”, ook krijgt Letizia kritiek op haar “veel te korte jurk”.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.