Lynn Van den Broeck en partner Mathias Vergels
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn Van den Broeck en partner Mathias Vergels © Dieter Bacquaert

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zetten verbouwing even on hold: “Ik heb het gehad met het stof en de stress”

ShowbizzDe opnames van ’Thuis’ zijn voorlopig afgerond en dus kunnen acteurs Lynn Van den Broek (28) en Mathias Vergels (29) samen genieten van een deugddoende vakantie. Al moesten die plannen wel aangepast worden door de gezondheidsproblemen van Mathias. “Een massa-evenement als Pukkelpop? Ik weet niet of ik daar mentaal al klaar voor ben.” 

12 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Liever feesten op Ibiza dan eens door te werken. De jeugd wil het allemaal zonder er iets voor te laten.
 • Rita Bernaer

  1 maand geleden
  Structuur in je leven zijn heel belangrijk. Niet te veel alles tegelijk willen doen en weet wat je wil. Dat zal hij moeten aanleren.
 • Koen Verachtert

  1 maand geleden
  Genieten jullie maar goed van de pauze stop in jullie verbouwing en dan binnenkort weer veel energie en hup er weer tegen aan👍😊👍
 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Velen beginnen vol goede moed maar er zijn er al heel wat die hun tanden er op stuk gebeten hebben. Ook heel wat relaties liepen op de klippen. Een les die je bij het kopen van een oudere woning zeker moet onder de knie hebben is goed rekenen en nagaan wat het echt gaat kosten en vooral hoe lang het gaat duren voor je eindelijk op je plaats zit. Lukt het, dan is dat een pracht prestatie maar zeker eerst goed nadenken en rekenen.
 • Koen Landuyt

  1 maand geleden
  Hahah die commentaren hier. Het gaat over de verbouwingen van hun b en b. Niet van hun huis. Of living.