Zet je schrap voor een lawine aan lust en liefde in deze series
Volledig scherm
Zet je schrap voor een lawine aan lust en liefde in deze series © rv

Lust en liefde spatten van je scherm in deze topseries

StreamzNaar aanleiding van de release van de eerste aflevering van HBO Max-titel ‘The Sex Lives of College Girls’, sinds 19 november te zien op Streamz, vullen wij onze Kijkgids aan met enkele straffe streamingtips over seks en relaties. Van een moderne Bridget Jones in ‘Fleabag’ (Prime Video) tot de avonturen van een groep New Yorkse boezemvriendinnen in ‘Girls’ (Streamz) en de originele anthologieserie ‘Easy’ (Netflix): liefde, hartzeer en vleselijke lusten verzekerd!

 1. Leren jas blijkt ‘modieus’ hemd en kandidaat geeft toe wel héél slecht te spelen: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV
  6

  Leren jas blijkt ‘modieus’ hemd en kandidaat geeft toe wel héél slecht te spelen: dit was ‘De Slimste Mens’

  De ervaring heeft het in de 30ste aflevering gehaald van het jonge geweld. Bij haar debuut mocht en kon Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou nog scoren en blinken, één aflevering later was het sprookje al over en uit. Ze kwam op geen enkel moment in het spel voor, kreeg een filmpje waar ze helemaal niks over wist en was in de finale tegen Lisbeth Imbo geen waardige tegenpartij. “Dit was heel slecht gespeeld. Heel spijtig”, concludeerde sympathieke Sarah overigens zelf.
 2. The National eerste headliner op gloednieuw festival in Zeebrugge
  MUZIEK

  The National eerste headliner op gloednieuw festival in Zeebrugge

  De kust lijkt meer en meer het walhalla te zijn voor muziekliefhebbers. Naast ‘Tien Om Te Zien', We Can Dance en Ostend Beach Festival komt er volgende zomer ook Live is Live bij, met concerten op het strand van Zeebrugge. Met hun eerste headliner, The National, hoopt de organisatie dagelijks 20.000 concertgangers te lokken. “Wij willen afstappen van het traditionele festivalidee, dus laat je oude T-shirt en legerbotten maar thuis”, zegt organisator Jan Digneffe.