Luna uit Antwerpen raadt vijf Q-hits en wint 20.000 euro in 20 seconden op Qmusic
Volledig scherm
Luna uit Antwerpen raadt vijf Q-hits en wint 20.000 euro in 20 seconden op Qmusic © Qmusic

Luna uit Antwerpen raadt vijf hits en wint 20.000 euro in 20 seconden op Qmusic

ShowbizzOngeziene vreugde vanmorgen bij Maarten & Dorothee op Qmusic. De 28-jarige Luna uit Antwerpen herkende vijf hits in maar liefst 15 seconden en won daarmee 20.000 euro. Luna was door het dolle heen: “Oh my god, ik had dit echt niet verwacht! Ik ben aan het trillen op mijn benen.”

1 reactie

 • jos segers

  1 jaar geleden
  Proficiat! Altijd een leuk extraatje, geniet ervan.
 1. “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesleven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesle­ven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft

  Cher (76) blijft eeuwig jong, niet alleen met de hulp van haar plastische chirurg, maar ook dankzij haar liefde voor jongere mannen. De Amerikaanse zangeres is begonnen aan een nieuw amoureus avontuur met de 40 jaar jongere Alexander Edwards, met wat ophef tot gevolg. “Ik ga ons niet verdedigen. We zijn gelukkig en vallen niemand lastig”, verdedigde Cher zich al. En dat moest ze in het verleden al vaker doen, want Edwards is lang niet de eerste opvallende beau in haar woelige liefdesleven. “Mannen zijn het beste wat er is. Maar je hebt ze niet echt nodig om te leven.”
 2. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”