Luka zingt weer en doet mee aan Generation Now: “Zit minder op sociale media”

Luka Cruysberghs releaset haar eerste solo-single sinds haar vertrek bij Hooverphonic. De 20-jarige zangeres is met haar nieuwe sound volledig klaar om de hitlijsten te veroveren. En tegelijk steunt ze ook ten volle Generation Now, de grote jongerenbevraging van HLN en VTM NIEUWS. Ze vertelt er alles over bij Senne in Showbits.

4 reacties

 • Lenne Harding

  1 jaar geleden
  Laat maar veel van je horen, je doet dat goed. Goede beslissing om solo verder te gaan, die vaderfiguur heb je niet nodig.
 • kiki_ torres

  1 jaar geleden
  Zo een mooi vrouwke!
 • Jan Van Dijck

  1 jaar geleden
  Ben blij dat Luka terug aan het zingen is , ze heeft top talent. Alleen spijtig dat ze niet zoveel op sociale media zit zoals facebook , want ik denk dat er veel van hun fans daar zitten. Maar vooral ze moet blijven zingen
 • Stefaan Cammans

  1 jaar geleden
  Talent heeft ze.
 1. Na ‘Rebel’ maken Adil El Arbi en Bilall Falah opnieuw toekomstplannen: “Patser II én een musicalfilm”
  Play
  Showbits

  Na ‘Rebel’ maken Adil El Arbi en Bilall Falah opnieuw toekomst­plan­nen: “Patser II én een musical­film”

  Vanaf vandaag kan het grote publiek gaan kijken naar ‘Rebel’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Falah, hun meest persoonlijke project. En dat niet alleen om het jongere broertje van Adil erin meespeelt. Het gaat over Belgische jongeren die zich in Syrië aansluiten bij IS en mee gaan vechten. Een oorlogsfilm dus, maar ook een musical. En toch wel heel merkwaardige combinatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan en het proeft naar meer. Want ooit willen we ook een echte musical regisseren”, vertellen de twee in een nieuwe Showbits.
 2. Kanye ‘Ye’ West haalt zich woede op de hals met nieuwe stunt op de catwalk: “White Lives Matter”
  Play
  Celebrities
  5

  Kanye ‘Ye’ West haalt zich woede op de hals met nieuwe stunt op de catwalk: “White Lives Matter”

  De ‘Black Lives Matter’-beweging is niet blij met de laatste stunt van Kanye ‘Ye’ West (45). De zanger en designer organiseerde een modeshow in Parijs voor zijn eigen merk Yeezy. Op de catwalk was er veel zwarte kledij te zien waarop de zin ‘White Lives Matter’ geschreven staat. Er is duidelijk afgekeken van ‘Black Lives Matter’ en daar zijn de mensen van de beweging absoluut niet mee gediend. Ze begrijpen de actie al helemaal niet, aangezien West en zijn modellen zelf ook te maken krijgen met haat en racisme.