Luka Cruysberghs is een Belgische zangeres, vooral bekend van de band Hooverphonic, waar ze van april 2018 tot november 2020 deel van uitmaakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Luka Cruysberghs is een Belgische zangeres, vooral bekend van de band Hooverphonic, waar ze van april 2018 tot november 2020 deel van uitmaakte. © frederik beyens

Luka brengt eerste solosingle uit na ontslag bij Hooverphonic: “VRT mag me zeker vragen voor het Songfestival”

ShowbizzTegenslag geeft nieuwe kansen, en die leuze heeft de 20-jarige Luka Cruysberghs als de beste begrepen. Negen maanden na haar pijnlijke ontslag bij Hooverphonic lanceerde de zangeres gisteren trots haar eerste solosingle ‘Not Too Late’. Luka heeft dit keer alle touwtjes zelf in handen en dat maakt haar gelukkiger dan ooit. “Alex kon soms discussiëren over een oorbel die ik was vergeten uitdoen. Nu kan ik eindelijk zelf beslissen wat ik draag.”

21 reacties

 • Gerda Kuppens

  2 maanden geleden
  Wens haar het allerbeste toe met een solocarrière , gedumpt maar geliefd bij het publiek !!!
 • Patrick Demeyere

  2 maanden geleden
  Een nummer en talent die internationaal kan doorbreken !!
 • Diogo Silva

  2 maanden geleden
  Nee, dank u wel. We weten dat muzikaal talent niet in België is.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Veel geluk gewenst, maar of ze ook zal slagen….?
 • Nico De Neve

  2 maanden geleden
  Alex weet na het afscheid van Geike, van geen hout geen pijlen meer te maken... Hoeveel zijn er ondertussen al de revue gepasseerd?! Alex toch...siert je niet... Investeer in iemand en werk ermee/eraan... Nu ben je precies een verloren gelopen hond...
 1. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Studiegenoot over kroonprinses Elisabeth: “Ze kon goed haar mannetje staan”
  Play

  Hoe is prinses Elisabeth écht? Studiege­noot licht tipje van de sluiter

  Alexander Van den Meerssche zat vorig jaar op de schoolbanken naast prinses Elisabeth, in de koninklijke militaire school. In het begin voelde dat wel wat speciaal, een toekomstige koningin in de klas. Maar dat vergaten de leerlingen snel: “ Ze kon goed haar mannetje staan tussen de rest. Ze hoorde hier echt thuis. Het is jammer dat ze na één jaar in Engeland is gaan studeren.” De prinses is maandag trouwens twintig jaar geworden. Alexander hoopt dat ze er snel samen kunnen op klinken. Bekijk hierboven het volledige interview.