Luka Cruysberghs is een Belgische zangeres, vooral bekend van de band Hooverphonic, waar ze van april 2018 tot november 2020 deel van uitmaakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Luka Cruysberghs is een Belgische zangeres, vooral bekend van de band Hooverphonic, waar ze van april 2018 tot november 2020 deel van uitmaakte. © frederik beyens

Luka brengt eerste solosingle uit na ontslag bij Hooverphonic: “VRT mag me zeker vragen voor het Songfestival”

ShowbizzTegenslag geeft nieuwe kansen, en die leuze heeft de 20-jarige Luka Cruysberghs als de beste begrepen. Negen maanden na haar pijnlijke ontslag bij Hooverphonic lanceerde de zangeres gisteren trots haar eerste solosingle ‘Not Too Late’. Luka heeft dit keer alle touwtjes zelf in handen en dat maakt haar gelukkiger dan ooit. “Alex kon soms discussiëren over een oorbel die ik was vergeten uitdoen. Nu kan ik eindelijk zelf beslissen wat ik draag.”

21 reacties

 • Gerda Kuppens

  1 jaar geleden
  Wens haar het allerbeste toe met een solocarrière , gedumpt maar geliefd bij het publiek !!!
 • Patrick Demeyere

  1 jaar geleden
  Een nummer en talent die internationaal kan doorbreken !!
 • Diogo Silva

  1 jaar geleden
  Nee, dank u wel. We weten dat muzikaal talent niet in België is.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Veel geluk gewenst, maar of ze ook zal slagen….?
 • Nico De Neve

  1 jaar geleden
  Alex weet na het afscheid van Geike, van geen hout geen pijlen meer te maken... Hoeveel zijn er ondertussen al de revue gepasseerd?! Alex toch...siert je niet... Investeer in iemand en werk ermee/eraan... Nu ben je precies een verloren gelopen hond...
 1. Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”
  PODCAST

  Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”

  Hoe komt het toch dat er zo weinig bekende Vlamingen opduiken in de Play4-talkshow ‘De tafel van vier’? In een nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De mediawatchers’ geven journalist Mark Coenegracht en Showbits-gezicht Desna Lespinoy tekst en uitleg. “De zenders maken gebruik van een bonnetjessysteem”, klinkt het. “Zij vaardigen alleen een bekende kop af als in ruil een even bekende kop een tegenprestatie levert. VTM kan Tom Waes bijvoorbeeld voor iets gebruiken, maar dan moeten ze wel zelf Koen Wauters naar de openbare omroep sturen.” Volgens het duo is dat ouderwetse systeem achterhaald. “Ze zouden het beter afschaffen.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.