Luk Wyns is in 'Glad ijs' te zien als Stan, een louche maar ook best toffe bordeeluitbater.
Volledig scherm
PREMIUM
Luk Wyns is in 'Glad ijs' te zien als Stan, een louche maar ook best toffe bordeeluitbater. © © Cartouche

Luk Wyns speelt in ‘Glad IJs’ sympathieke boef: “‘Hou maar, vind ik beter zo’, zei mijn vrouw toen ik met mijn broske thuiskwam”

ShowbizzNa 'Crimi Clowns' en 'Matroesjka's' baat Luk Wyns (62) in 'Glad Ijs' opnieuw een bordeel uit. In de nieuwe VTM-reeks - die vanaf vandaag te zien is op Streamz - vertolkt de Antwerpse acteur de empathische boef Stan. Daarmee neemt hij afscheid van zijn reputatie als ‘de gemene schurk’, maar ook van zijn weelderige lokken en zijn periode in lockdown. Luk vertelt over zijn kinderen, opnames zonder corona én de toekomst van zijn criminele clowns. 

0 reacties

 1. KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen
  Play
  Showbizz

  KIJK. 'Temptation' Megan gearri­veerd in Dubai na rel om belastin­gen

  ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.
 1. Kastaars maken de finalisten voor elke categorie bekend, ook HLN is er nog steeds bij
  Showbizz

  Kastaars maken de finalisten voor elke categorie bekend, ook HLN is er nog steeds bij

  Het is bijna zover: op zaterdag 28 januari worden voor het eerst de Kastaars uitgereikt. Enkele weken geleden werden alvast de tien genomineerden per publiekscategorie bekendgemaakt. Inmiddels werden de genomineerden gereduceerd tot vier namen per categorie. HLN maakt met de podcast ‘De Kroongetuigen’ alvast nog steeds kans op een Kastaar. Benieuwd wie er nog kans maakt? Je ontdekt het hier.