Luk Alloo bezoekt Danny: “Ik ben erin geluisd met 16 kilo cocaïne op zak”

TVIn ‘Alloo en tot ziens’ gaat Luk Alloo op bezoek bij Danny, die in de gevangenis op de Bahama’s heeft gezeten. Hij werd namelijk gepakt met 16 kilogram cocaïne. “Het was nooit de bedoeling om zoveel mee te nemen”, zegt Danny. “Eigenlijk hebben ze mij gewoon gebruikt als ‘vis’. Dan laten ze iemand, die persoon zal het op dat moment nooit weten, oppakken zodat alle ‘heat’ op hem komt te liggen en de rest er gewoon door kan glippen. Ik was een makkelijke prooi.”

 1. Amerikaanse actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar auto-ongeluk
  Update

  Amerikaan­se actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar au­to-ongeluk

  De Amerikaanse actrice Anne Heche is overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie van Heche, die vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade opliep en in coma lag, vrijdag laten weten. Omdat ze hersendood is verklaard, is ze wettelijk gezien gestorven. Heche, die 53 jaar is geworden, ligt echter nog wel aan de beademing. Dit omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.
 2. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  Play
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.