Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Luca uit 'K2 zoekt K3' krijgt nog steeds haatberichten: “Mij persoonlijk aanvallen? Da’s een brug te ver”

ShowbizzGezien hoe Luca Diez (21) met ‘Waar Zijn Die Engeltjes’ in ‘K2 zoekt K3’ de jury én het publiek voor zich won? Tijdens de allereerste studioshow had deze Nederlander met Spaanse roots zelfs de topscore van 100 punten gekregen van Gordon. “Toen wist ik helemáál niet wat me overkwam”, vertelt Luca. Ondanks zijn succes krijgt hij echter nog steeds haatberichten. “Dat een jongen niet bij K3 thuishoort. En nog véél ergere dingen.”

17 reacties

 • Michel Vandewiele

  1 jaar geleden
  Respect voor ieders mening maar als het aankomt op acteren, presense, stem en vooral TOONVASTHEID is hij de enige die hieraan voldoet, sorry voor de meisjes maar er wordt vrij veel vals gezongen daar.
 • Nicole Thijs

  1 jaar geleden
  Al dat gedoe over diversiteit is allemaal goed en wel en ook het feit dat het blijkbaar weer absoluut een Nederlander moet zijn maar feit is dat het nu al de tweede keer is dat ook de Nederlandse de groep vroegtijdig verlaat. Afstand van familie blijkt toch een grote factor. Neem nu gewoon een gezellig Vlaams meisje dan heb je minder kans dat we binnen 2 jaar weer op zoek moeten! En dat geklaag over ze kunnen niet zingen maar Remi die dan perfect zingen en dansen kan die past niet in het plaatj
 • nicky vandee

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat K3 'n meidengroep was...het moet diversiteit, mogen niet discrimineren, neem 'n Nederlandse meid, al is het 'n trans, kerels passen daar niet bij, zal vroeg of laat om problemen vragen..Gert zal beslissen of is het marthe haantje de voorste die het laatste woord zal krijgen, ben benieuwd (zal geen Belg zijn) Moet en zal iemand uit Nederland worden:-)
 • Gilbert Geldof

  1 jaar geleden
  Mag ik het nummer van de bankrekening van die jongeman want als je door het leven moet met een gescheurde jeans dan ben je toch hulpbehoevend?
 • Isabelle Cazé

  1 jaar geleden
  Ik vind Luca geweldig!