Jacques Vermeire en Luc Verschueren
Volledig scherm
Jacques Vermeire en Luc Verschueren © Kristof Ghyselinck

Luc Verschueren wil Ruben Van Gucht wel vervangen in zaalshow Jacques Vermeire: “Al gaan er dan wel harde woorden vallen”

ShowbizzHet is niet de eerste keer dat het tot een dispuut komt tussen Jacques Vermeire (68) en zijn aangever. Wat niemand wist: dat gebeurde ook met Luc Verschueren (65), zo onthult die in de nasleep van de breuk tussen Jacques en Ruben Van Gucht (33). Toch zet Luc de deur nu open.

 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?
 2. Door corona genoot Thomas Vanderveken van een extra lang vaderschapsverlof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”
  PREMIUM
  Showbizz

  Door corona genoot Thomas Vanderve­ken van een extra lang vader­schaps­ver­lof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”

  “Vrouwen moeten de dag na hun bevalling al meteen bezoek ontvangen en borstvoeding geven en weer knap en mager zijn. Dat gáát gewoon niet”, zegt Thomas Vanderveken (39). De presentator, die samen met Véronique Leysen (34) twee zoontjes heeft - Otto (3,5) en Isaï (8 maanden) -, neemt zijn vaderrol zéér ter harte. Al is hij blij dat hij nu weer voluit voor zijn tv-werk kan gaan.
 1. “Onvoorstelbaar”: financiële ruzie zet punt achter samenwerking Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht
  PREMIUM
  Showbizz

  “Onvoor­stel­baar”: financiële ruzie zet punt achter samenwer­king Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht

  Wat begon als een onverwacht ‘prachthuwelijk’ tussen Jacques Vermeire (68) en Ruben Van Gucht (33), is geëindigd in een bitter dispuut. De komiek en z’n aangever - al van kindsbeen een enorme fan van Jacques - zijn gestruikeld over een financiële hindernis, die niet op te ruimen blijkt. “Ruben was ook een permanent risico geworden voor de zaalshows van Jacques”, zegt de manager van die laatste.