Jacques Vermeire, Luc Verschueren en Ruben Van Gucht
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Vermeire, Luc Verschueren en Ruben Van Gucht © Dieter Bacquaert/Kristof Ghyselinck

Luc Verschueren over vete tussen Vermeire en Van Gucht: “Ik heb met Jacques andere afspraken gemaakt”

ShowbizzHet vonnis in een pijnlijke vete is geveld: Ruben Van Gucht (34) is géén mede-auteur van Jacques Vermeires zaalshow, en heeft dus geen recht op tienduizenden euro’s extra. “Het had allemaal zover niet hoeven te komen”, onthult opvolger Luc Verschueren (66) nu, wiens afspraken met Jacques er helemaal anders uitzien. “Ik heb nog geprobeerd om te bemiddelen, maar Ruben heeft gewoon overdreven.” Voor het eerst doet hij uitgebreid zijn relaas van de vete.

4 reacties

 • Rudi Joos

  4 maanden geleden
  JM is een meester in zijn vak. heb zijn shows gezien.van Gucht mocht al blij zijn met hem op podium te staan.liefde voor het vak is bij hem ver te zoeken.het grote geld is belangrijker.heel jammer
 • Sabine Van de Kerkhove

  4 maanden geleden
  Dat is de nieuwe generatie, direct willen met de grote riek incasseren. De oudere?! spelers deden het met hart en ziel, het geld kwam op de 2 plaats. Nu zijn het eerst de € die tellen terwijl die snotneuzen denken dat ze al meer kunnen dan de oude rotten in het vak. Spijtig, de nieuwe wereld zeker.
 • Michel Van Eycken

  4 maanden geleden
  VRT moet toch een goede wekgever zijn ,als je ziet hoeveel van de vorige werknemers hopen geld hebben verdiend !! ( overheidsgeld)
 • Marc Verhaaren

  4 maanden geleden
  Heren die bij VRT werken denken dat ze veel meer zijn dan een ander. Van Gucht is behoorlijk pretentieus. Ben zeker geen fan van Vermeire en vind niets bijzonder aan deze “acteur vs komiek “, maar heeft Van Gucht rijkelijk vergoed. Als je voor het voorlezen van een briefje en simpel presentatie werk 90.000 € ontvangt mag je zeer tevreden zijn. Stel me dan de vraag wat die kerel bij de VRT verdient.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?