Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Luc Appermont is steeds minder opvliegend: “Maar ik moet nog elke dag vechten tegen mijn ego”

Showbizz“De Luc van vroeger zou nu geen vriend van mij zijn”, zegt Luc Appermont (71) eerlijk over zichzelf in Dag Allemaal. Je zou het de minzame tv-coryfee niet aangeven, maar: “als er iets gebeurde wat niet naar m’n zin was, reageerde ik heel heftig.” Het verstrijken van de jaren heeft Luc milder gestemd, en dat is zeker ook een troef in zijn huwelijk met Bart Kaëll (61). “De grootste levensles kreeg ik van hem." 

6 reacties

 • Hilde Weymeersch

  4 weken geleden
  Heb dit altijd een charmante man gevonden. En goede presentator.
 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Bij het ouder worden relativeert men ook beter.Als ik me vroeger bekijk en nu dan ben ik zelf ook veel rustiger geworden dus Luc er zijn er meer die het aan de hand hebben maar ik heb je altijd gezien als een gezellige man op de tv natuurlijk.
 • Geert Schmit

  2 maanden geleden
  Ik heb Luc verschillende keren ontmoet in het restaurant waar ik werkte. Wat een joviaal persoon, die bij ieder aangeboden gerecht en drank steeds dankuwel zei! Top gast!
 • marcel lion

  2 maanden geleden
  Ik heb Luc leren kennen omdat hij de openingshoek presenteerde van onze winkels. Hij is niet alleen een goed mens maar ook een tof iemand en heb hem nooit weten opvliegen hoewel hij steeds twee moeilijke dagen werk had. Blij dat hij erbij was en ik wens hem en Bart nog vele gezonde en gelukkige jaren.
 • monique liesenborghs

  2 maanden geleden
  Als ge wat ouder wordt, dan zeg je al eens gemakkelijker "laat maar". Luc zie er altijd heel vriendelijk uit. Nen toffe man.