Bart Kaëll en Luc Appermont vertellen over de geheimen van hun relatie in Story.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Kaëll en Luc Appermont vertellen over de geheimen van hun relatie in Story. © Kristof Ghyselinck

Luc Appermont en Bart Kaëll over de struikelblokken in hun relatie: “Ik wilde heel graag kinderen, Bart niet...”

ShowbizzOf je nu een jong koppel bent of al een eeuwigheid samen: de liefde blijft een uitdaging. In deze valentijnsmaand vertellen vier bekende koppels openhartig over de struikelblokken in hun relatie. Die zijn er bij Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60) na een relatie van meer dan 40 jaar nog amper. Ze blikken terug op het begin van hun liefde en de evolutie die ze als koppel hebben gekend. “Er was ons grote leeftijdsverschil, ik was bekend... Toch zijn we samengekomen, alsof het zo moest zijn.” Al wil dat niet zeggen dat er geen pijnpunten zijn...

2 reacties

 • Maria Scheuts

  7 maanden geleden
  Luc zou zeker een warme plichtsbewuste papa geweest zijn.
 • patrick de bock

  11 maanden geleden
  Lijken me 2 hele sympathieke en warme mensen
 1. Strak in het pak: dit zijn onze favoriete kostuumdrama’s
  Streamz

  Strak in het pak: dit zijn onze favoriete kostuumdrama’s

  Naar aanleiding van de nieuwe HBO-reeks ‘The Gilded Age’ op Streamz reizen we deze week in onze Kijkgids terug in de tijd met de strafste historische dramaseries van Netflix & co. Zet u schrap voor kreukvrije kostuums, realistische decors en een scherp oog voor detail met: het reilen en zeilen van de aristocratische familie Crawley (‘Downton Abbey’, Netflix), de geschiedenis van het Britse koningshuis (‘Victoria’, Disney+ en ‘The Crown’, Netflix) en een hilarische huisvrouw (‘The Marvelous Mrs. Maisel’, Prime Video).
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 3. RECENSIE. ‘Soy Georgina’: “We leren dat mevrouw Ronaldo verzot is op kinderen en rauwe hesp, maar ook dat een luxeleven haar als gegoten zit”
  TV

  RECENSIE. ‘Soy Georgina’: “We leren dat mevrouw Ronaldo verzot is op kinderen en rauwe hesp, maar ook dat een luxeleven haar als gegoten zit”

  “Ik weet wat het is om niets te hebben en wat het is om alles te hebben.” Vijf jaar staat de 28-jarige Argentijnse al aan de zijde van ’s werelds bekendste voetballer, maar nu is het aan Georgina Rodriguez om het voetlicht op te zoeken. In ‘Soy Georgina’ laat mevrouw Cristiano Ronaldo zien welk vlees ze in de kuip heeft en hoe ze haar prins op het witte paard wist te temmen. “Je zou het niet geloven, maar Cristiano is een doodnormale jongen”. Of deze realityreeks op Netflix nog meer onthullingen binnenkopt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.