Bart Kaell & Luc Appermont
Volledig scherm
Bart Kaell & Luc Appermont © Steven Richardson

Luc Appermont en Bart Kaëll maken nieuwe versie van populaire VTM-quiz ‘Waagstuk’ op Joe

ShowbizzRadiozender Joe pakt volgende week uit met de ‘Top 500 van de nineties’. Voor de gelegenheid halen oerkoppel Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60) de quiz ‘Waagstuk’ van onder het stof. 

1 reactie

 • ARLETTE STRUMANE

  8 maanden geleden
  "WAAGSTUK" terug op vtm en het is gedaan met "blokken" waar de vragen meestal lachwekkend zijn . Heb nooit begrepen dat "waagstuk" is afgevoerd .
 1. Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”
  Showbizz
  15

  Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

  Sean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rot jaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.
 2. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)