Stromae treedt op in 'The Tonight Show'
Volledig scherm
Stromae treedt op in 'The Tonight Show' © Screenshot Youtube

Lovende reacties op optreden van Stromae in ‘The Tonight Show’: “Hij is een echt genie”

MuziekTwee dagen eerder dan voorzien was Stromae te gast bij ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’. Onze landgenoot bracht er zijn nieuwe single, ‘Santé’, en kon meteen op veel lof rekenen. 

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Duik in een magische wereld vol verrassingen: dit zijn onze favoriete fantasyreeksen
  Streamz

  Duik in een magische wereld vol verrassin­gen: dit zijn onze favoriete fantasy­reek­sen

  Magie, mysterieuze wezens en bovennatuurlijke verschijnselen: deze week staat onze Kijkgids helemaal in het teken van de beste fantasyseries uit streamingland. Het voor de hand liggende ‘Game of Thrones’, dat het genre overstijgt, tref je niet aan in deze lijst. Wel op het menu: een ongewoon bondgenootschap (‘A Discovery of Witches’, Streamz), een victoriaanse fantasiewereld (‘Carnival Row’, Prime Video), een onbevreesde monsterjager (‘The Witcher’, Netflix), spirituele levensgezellen (‘His Dark Materials’, Streamz) en een vervloekt eiland (‘Lost’, Disney+).