VIJF
Volledig scherm
© VIJF

‘Love Island’-winnaars Joan en Mert zijn uit elkaar

ShowbizzIn oktober 2020 wonnen Joan Pronk en Mert Okatan het tweede seizoen van ‘Love Island’. Samen volgden ze de eerste winnaars Aleksandra en Denzel op en ook zij gingen met 25.000 euro naar huis. Ondertussen zijn Joan en Mert niet langer samen. Dat lieten ze zonet zelf weten op hun sociale media.

2 reacties

 • Marleen Clarisse

  1 maand geleden
  Kvind het zo jammer voor jullie je was een mooie koppel samen kwens jullie beiden een mooie toekomst nog
 • Willy Paesen

  1 maand geleden
  Pasten niet bij elkaar...joan is wel een toffe,mooie meid
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’

  Ze kon haar eerste deelname aan ‘De Slimste Mens’ niet met een overwinning afsluiten, maar de 20-jarige Gloria Monserez won met haar frisse en jong volwassen verschijning wél meteen de harten van zowat één miljoen kijkers. Basketbalspeler Mwema haalde een tweede overwinning op rij binnen, terwijl Gloria overleefde met een ongewilde portie hulp van Wiam en een liedje over ‘de drie wijzen’.