Lous and the Yakuza
Volledig scherm
Lous and the Yakuza © Photonews

Lous and the Yakuza verzorgt voorprogramma van Alicia Keys en Gorillaz

MuziekHet gaat hard voor Lous and the Yakuza, wiens echte naam Marie-Pierra Kakoma (25) is. De zangeres mag het voorprogramma van Alicia Keys verzorgen tijdens haar Europese én Amerikaanse tournee. En ook bij Gorillaz mag ze aan de slag. 

 1. Maak kennis met de kersverse Brickmaster en acht nieuwe duo’s van ‘LEGO Masters’
  TV

  Maak kennis met de kersverse Brickmas­ter en acht nieuwe duo’s van ‘LEGO Masters’

  Binnenkort bouwen acht nieuwe duo’s opnieuw de indrukwekkendste creaties in ‘LEGO Masters’. Presentator Andy Peelman (38) en zijn Nederlandse collega Jamai Loman (36) dagen de teams uit om nog verder te gaan dan hun voorgangers. Deze keer krijgen ze maar liefst vier miljoen steentjes in handen. De winnaar krijgt de felbegeerde trofee mee naar huis, een reis naar LEGOLAND én 25.000 euro.
 2. Streamen op kindermaat: zo houdt u uw kroost nog een tijdje zoet
  TV

  Streamen op kindermaat: zo houdt u uw kroost nog een tijdje zoet

  De laatste loodjes van de zomervakantie wegen traditioneel het zwaarst. Kinderen die het nieuwe schooljaar voelen aankomen, baloriger worden en er nog alles willen uithalen wat erin zit. Zit u als ouder echter op uw tandvlees? Raken uw kleinsten stilaan uitgespeeld? En gaat het op de koop toe misschien nog regenen waardoor ook buiten ravotten in het gedrang komt? Dan hebben wij enkele tv-tips verzameld om uw kinderen content te houden. En - als het u uitkomt - waar u misschien ook zelf van kunt meegenieten. Van de Belgisch geregisseerde ‘Ms. Marvel’ op Disney+ tot de Vlaamse natuurdocu ‘Hallo Wereld!’ op Streamz. Streamen op kindermaat is plezant voor het ganse gezin.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”
  Play
  TV
  2

  Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”

  In de nieuwe aflevering van ‘Waarheid, durven of doen’ moeten de kandidaten van kledij wisselen. Daar vallen maar liefst vijf keien mee te verdienen en dus wordt er niet lang geaarzeld. Zo verschijnen Metejoor en Vincent Fierens allebei in een groen jurkje, het ene al wat korter dan het andere. “Ik sta voor het eerst met mijn mond vol tanden", klinkt het bij Metejoor.