Louis Talpe wordt fitnessinstructeur bij Basic Fit

Foto Klaas De Scheirder
Acteur Louis Talpe als jouw fitnessinstructeur, klinkt dat als muziek in de oren? Dan heb je geluk! Vanaf 2 januari kan je in elke Basic Fit in België terecht voor trainingsvideo's  waarin Louis Talpe je aanmoedigt en begeleidt bij je work-out. 

Talpe is een groot sportliefhebber, zo vertelde hij onlangs nog in Story. "In mijn jeugd heb ik wel verschillende sporten beoefend, maar ik heb mij nooit geconcentreerd op één discipline. En daar heb ik geen spijt van, want ik acteer veel te graag. Bovendien kan je als acteur langer meedraaien dan als topsporter." Een leven zonder sport is wel ondenkbaar. "Ik moet sporten om gelukkig te kunnen zijn. Als ik enkele dagen geen beweging heb, kan ik echt chagrijnig uit de hoek komen. Sporten maakt van mij een aangenamer mens en geeft mij het gevoel dat ik alles aankan."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Charly Vanderperre

    Veel te veel,ga gewoon joggen,je moet ze zien toekomen met hun sporttas aan zo een zaal,ze stappen op de band en vertrekken terug met hun wagen,in mijn tijd liep ik naar het stadium en liep na de training terug naar huis !

  • jos indigne

    Hoeveel zou een abonnement kosten in een fitness ?