Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Louis Talpe maakt geslacht van zijn tweede kindje bekend

ShowbizzVorige week liet Louis Talpe (40) via Instagram weten dat zijn vrouw Tiffany in verwachting is van hun tweede kindje. Vandaag heeft de ‘Onder Vuur’-acteur alvast een update voor ons. Louis maakte namelijk zonet het geslacht van zijn toekomstige kleine spruit bekend.

0 reacties

 1. Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”
  Royalty
  2

  Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”

  “Wat scheelt er toch met jou?”, “Je ziet er echt niet gezond uit” en “Waarom oog jij zo verdrietig?” - Het zijn slechts enkele van de geschrokken reacties op de nieuwe foto die prinses Charlène (43) van Monaco gisteren deelde. Sinds bekend raakte dat de vrouw van prins Albert (63) al maandenlang in Zuid-Afrika verblijft - waar ze een infectie opliep en meermaals onder het mes moest - roept haar situatie veel vragen op bij royaltyfans.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.