Louis Talpe en kersverse echtgenote Tiffany amuseren zich in Francorchamps: “Racen zit in de familie”

Louis Talpe en echtgenote Tiffany
Getty Images Louis Talpe en echtgenote Tiffany
Acteur Louis Talpe en zijn kersverse echtgenote Tiffany Ling-Vannerus gingen samen racewagens spotten in Francorchamps, waar momenteel de Formule 1 aan de gang is. 

Ze hadden er onder andere een meet & greet met het Red Bull Formule 1-team. Daarnaast brachten ze een bezoekje aan de paddock, het atelier waar de racewagens voorbereid of hersteld worden. “Er is niks beter dan een paddock visit bij één van de topteams van Formule 1 Racing, namelijk Red Bull”, aldus Louis. “Om alles zo eens van zo dichtbij te zien. Formule 1 en racing in het algemeen is iets dat al lang meegaat in onze familie. Mijn papa is piloot geweest en mijn twee broers racen ook. Om dit van dichtbij te zien, is echt uniek, zeker op het mooiste circuit ter wereld.”

Acteur Louis Talpe.
Getty Images Acteur Louis Talpe.
Talpe en echtgenote Tiffany.
Getty Images Talpe en echtgenote Tiffany.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.