Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Louis Talpe deed zelf zijn gevaarlijke stunts in 'Onder vuur’: "125 meter hoog denk je toch even aan vrouw en kind”

TVZondagavond begint op Eén de nieuwe reeks ‘Onder vuur’. In de eerste aflevering krijgt Louis Talpe (40) als brandweerman Orlando meteen spectaculaire scènes voor de kiezen. Wij spraken hem over het trauma van zijn personage, plat West-Vlaams spreken, de wissel van de wacht bij Mega Mindy en de concurrentie met streamingplatforms. “Ik hoop dat echte brandweerlui tegen hun kennissen zullen zeggen: ‘Kijk eens naar die reeks, dát is mijn job, zie!’”

2 reacties

 • Eric Stassen

  1 maand geleden
  Zoiets is altijd goede reclame voor een film. Maar acteurs doen nooit of te nimmer echte stunts zelf, stuntmannen zijn er genoeg maar wat kost het als opnames moeten stil gelegd worden omdat een acteur bv een arm of been breekt
 • Serge Aernoudt

  1 maand geleden
  Als je een held wilt zijn moet het dan ook maar doen hé.
 1. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
  Muziek
  1

  INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

  Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”
 2. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.