Lotte Vanwezemael reageert voor het eerst op break-up Candice & Marijn: “Ze matchten zo goed, jammer dat het is uitgedoofd”

ShowbitsKijkers van ‘Blind Getrouwd’ hebben het al gemerkt: seksuologe Lotte Vanwezemael is er niet meer bij. Het expertenteam krijgt voortaan versterking van Ingeborg. Lotte zit nu exclusief bij Play4. In haar laatste seizoen koppelde ze nog wel succesvol Candice en Marijn. Maar na twee jaar is het sprookje tussen die twee uit. Tot verbazing van velen. Ook Lotte was verrast, vertelt ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.

3 reacties

 • Guy Peetroons

  3 maanden geleden
  Ieder doet wat hij denkt dat het goed is en een ander moet zich daar buiten houden.
 • Jeanpol Buyle

  3 maanden geleden
  Had dit van in begin voorspeld
 • Frans Sels

  3 maanden geleden
  hun woonlocatie was volgens mij het probleem , veel te ver uit elkaar ..ik heb ook gelezen in HLN dat hij het niet zag zitten om alle dagen samen te leven ? dus waar begin je dan toch aan .Zij verhuisde, zegde haar werk als leerkracht op ...begon een onlins winkel,opende in Beveren Ws een winkeltje en verbleef dan al meermaals in Beveren omdat de afstand te groot was .Dus ik denk dat zij alles opgaf en dat hij alleen aan zichzelf dacht.
 1. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”