SBS BE
Volledig scherm
© SBS BE

Lotte Vanwezemael over bodyshaming: “Toen ik op televisie kwam, had ik plots een dubbele kin”

ShowbizzHoge bomen vangen veel wind, daar weet Lotte Vanwezemael (29) alles van. Sinds ze bekend is, krijgt ze geregeld te maken met bodyshaming. “Die kritiek nestelt zich in je hoofd, ook al weet je dat ze nergens op slaat", vertelt de seksuologe aan Het Nieuwsblad.

9 reacties

 • Dirk Verschuren

  1 maand geleden
  Mensen zijn nog altijd vrij om hun mening te uiten, ongeacht of iemand zich dan een spiegel voorgehouden voelt.
 • Johnny L Verhoeven

  1 maand geleden
  Hoe minder je geeft om wat anderen denken, hoe gelukker je bent. Ik trek me geen snars aan van wat anderen denken. Ze doen maar wat hun gelukkig maakt, zolang het niets illegaal is kan het me niet schelen.
 • Willy Devroey

  1 maand geleden
  Ik denk dat er mensen azijn die zo laf zijn dat ze hun jalozie gewoon op hun toetsenbord durven zetten. jaloezie is de drijfveer. Dus: toffe, slimme en mooie madam.
 • Valentin Valmont

  1 maand geleden
  Ach allemaal jaloezie. Zie het positief, dan heb je de mooiste dubbele kin van Vlaanderen.
 • Jean-Paul Van Assche

  1 maand geleden
  Beste Lotte, je bent beeldschoon. Trek u vooral niks aan van wat men daarover te zeggen heeft. Wees gelukkig en leef vooral je eigen leven. Je doet dat goed hoor. Veel geluk en veel liefde gewenst en het gaat je goed. 👍
 1. Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”
  Showbizz
  31

  Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

  Het staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”