Lotte Vanwezemael tijdens 'Dancing with the stars'.
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael tijdens 'Dancing with the stars'. © Kristof Ghyselinck

Lotte Vanwezemael openhartig over pestverleden: “Ik sneed mezelf om daarmee om te kunnen”

ShowbizzLotte Vanwezemael (29) heeft het in ‘Generation M: the story of my life’ openhartig over zelfverwonding. De seksuologe vertelt dat ze zich ook gesneden heeft toen ze gepest werd in het eerste en tweede middelbaar. “Het was een manier om met die negatieve gevoelens om te kunnen”, zegt ze.

 1. “Ik ga door een hel”: Selah Sue geeft in “pijnlijkste post ooit” toe dat ze weer antidepressiva neemt
  BV
  25

  “Ik ga door een hel”: Selah Sue geeft in “pijnlijk­ste post ooit” toe dat ze weer antidepres­si­va neemt

  Het gaat niet zo goed met Selah Sue (33). Dat mag wel blijken uit een openhartig bericht dat de zangeres via haar sociale media deelde. Zo laat ze weten dat ze sinds een kleine maand weer antidepressiva neemt, nadat ze eerder aangaf dat ze na 14 jaar gestopt was met de medicatie. “De duisternis kwam weer binnengeslopen, totaal onaangekondigd en zonder duidelijke aanleiding.”
 2. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag
  Play
  Celebrities

  Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

  Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.
 3. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.