Lotte Vanwezemael open over liefde, seks en masturbatie: “Zelf ben ik happy single”

ShowbitsOok in het nieuwe radioseizoen is MNM-dj Dorianne Aussems opnieuw van de partij met ‘Generation M’, misschien wel het meest open programma dat op nationale radio loopt. Het programma doorprikt taboes, zoomt in op maatschappelijke thema’s en gaat op zoek naar jongeren hun stem. Seksuologe Lotte Vanwezemael - daar omgegedoopt tot ‘SeksuoLotte’ - neemt er de vragen over seks en relaties voor haar rekening. “Dit seizoen is het zelfs met publiek, wordt alles gefilmd en kan je alles bekijken op VRT MAX”, straalt Dorianne. Lotte valt dan weer op dat de Vlaamse jongeren niet onderschat mogen worden qua openheid over seks en relaties: “We zijn minder preuts dan ze denken over Vlamingen”. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

 • Cesar Berth

  5 maanden geleden
  Het leven is veel meer dan seks alleen hoor. Het hoort erbij maar dat het bij velen op de eerste plaats moet komen zal bedrogen uit komen. De ware aard van iemand zie je maar ne een tijdje hoor. In begin kan de Liefde niet groot genoeg zijn. Voor mij zijn Gezondheid en Werk prioriteit nr1 en de rest volgd.
 • Marc Werbrouck

  5 maanden geleden
  Seks is ongeveer even belangrijk als een broodje kaas. Maar een broodje kaas is, als je niets te eten hebt, ongelooflijk belangrijk. - Ian Dury
 • Patrick Peeters

  5 maanden geleden
  Wordt er wel eens stilgestaan bij mensen waarvoor seks niet evident is? Kankerpatiënten, mensen met lichen sclerosus, erectieproblemen, . . . Het lijkt haast alsof je er dan niet meer bij hoort terwijl zulke mensen net nood hebben aan begrip. Het leven draait niet alleen om seks.
 • Marc Wouters

  5 maanden geleden
  Als ervaringsdeskundige kan ik wel zeggen dat de beleving van seks voor de Vlamingen toch nog flink beïnvloed is door de zeden. Ik heb het dan niet over preutsheid noch promiscuïteit, wel over de manier waarop er tegenaan gekeken wordt. Mannen willen snel seks, vrouwen horen dat niet te willen bijvoorbeeld. Buitenlandse dames zijn daar vrijer in zonder daarom promiscue te zijn.
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Ze vindt zichzelf toch zo geweldig maar ze is uiteindelijk maar heel average om het in moderne jeugdtaal te zeggen. Niks speciaals aan, integendeel zelfs.
 1. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  Play
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.