Lotte Vanwezemael open over liefde, seks en masturbatie: “Zelf ben ik happy single”

ShowbitsOok in het nieuwe radioseizoen is MNM-dj Dorianne Aussems opnieuw van de partij met ‘Generation M’, misschien wel het meest open programma dat op nationale radio loopt. Het programma doorprikt taboes, zoomt in op maatschappelijke thema’s en gaat op zoek naar jongeren hun stem. Seksuologe Lotte Vanwezemael - daar omgegedoopt tot ‘SeksuoLotte’ - neemt er de vragen over seks en relaties voor haar rekening. “Dit seizoen is het zelfs met publiek, wordt alles gefilmd en kan je alles bekijken op VRT MAX”, straalt Dorianne. Lotte valt dan weer op dat de Vlaamse jongeren niet onderschat mogen worden qua openheid over seks en relaties: “We zijn minder preuts dan ze denken over Vlamingen”. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

 • Cesar Berth

  3 maanden geleden
  Het leven is veel meer dan seks alleen hoor. Het hoort erbij maar dat het bij velen op de eerste plaats moet komen zal bedrogen uit komen. De ware aard van iemand zie je maar ne een tijdje hoor. In begin kan de Liefde niet groot genoeg zijn. Voor mij zijn Gezondheid en Werk prioriteit nr1 en de rest volgd.
 • Marc Werbrouck

  3 maanden geleden
  Seks is ongeveer even belangrijk als een broodje kaas. Maar een broodje kaas is, als je niets te eten hebt, ongelooflijk belangrijk. - Ian Dury
 • Patrick Peeters

  3 maanden geleden
  Wordt er wel eens stilgestaan bij mensen waarvoor seks niet evident is? Kankerpatiënten, mensen met lichen sclerosus, erectieproblemen, . . . Het lijkt haast alsof je er dan niet meer bij hoort terwijl zulke mensen net nood hebben aan begrip. Het leven draait niet alleen om seks.
 • Marc Wouters

  3 maanden geleden
  Als ervaringsdeskundige kan ik wel zeggen dat de beleving van seks voor de Vlamingen toch nog flink beïnvloed is door de zeden. Ik heb het dan niet over preutsheid noch promiscuïteit, wel over de manier waarop er tegenaan gekeken wordt. Mannen willen snel seks, vrouwen horen dat niet te willen bijvoorbeeld. Buitenlandse dames zijn daar vrijer in zonder daarom promiscue te zijn.
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Ze vindt zichzelf toch zo geweldig maar ze is uiteindelijk maar heel average om het in moderne jeugdtaal te zeggen. Niks speciaals aan, integendeel zelfs.
 1. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  4

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Hugo brengt eerste huwelijksverjaardag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemorgen, morgen’ zingen”
  BV
  16

  Hugo brengt eerste huwelijks­ver­jaar­dag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemor­gen, morgen’ zingen”

  Een maand na het overlijden van ‘zijn’ Nicole is Hugo Sigal (75) nog steeds een gebroken man. Dat vertelt hij in een emotioneel interview met ‘Gazet van Antwerpen’. Op 1 december vierden Nicole en Hugo normaal hun huwelijksverjaardag, maar voor vreugde is het nog te vroeg. Al blijft Hugo strijdvaardig: “Nicole zei zo vaak dat ik moest doorzetten als zij er niet meer was.”
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.