Lotte Vanwezemael neemt het op voor slachtoffers van bodyshaming: “Dit mag niet gebeuren, we moeten ingrijpen”

ShowbizzLotte Vanwezemael (29) kreeg het na de eerste aflevering van ‘Dancing With The Stars’ online zwaar te verduren, omdat mensen het nodig vonden om commentaar te geven op haar lichaam. De seksuologe spreekt zich fel uit tegen zulk gedrag. “Iedereen moet kunnen zijn wie die is zonder commentaar te moeten verdragen van anderen.”

11 reacties

 • anita verhaert

  1 jaar geleden
  Zou een goed programma zijn voor tv, wie zijn die figuren die altijd iets aan te merken op iemand en hoe zien ze er zelf uit, ik ben vol verwachting
 • Nils De Vriendt

  1 jaar geleden
  Mensen hebben een mening. In de media lopen zorgt ervoor dat veel mensen een mening over je vormen. Als ze vinden dat je er niet goed uitziet, zet jezelf dan een spiegel voor en als je tevreden bent met wat je ziet leg je dan niet wakker van hen. Anders is het hoog tijd om er iets aan te doen!
 • Roland Desnyder

  1 jaar geleden
  Ik vind je toch een mooie vrouw ,Lotte ...je mag er zeker zijn !!!
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Plaatjes aanvragen voor de warmste week, dit jaar met als thema 'kunnen zijn wie je bent' maar tegelijkertijd geen kans onbenut laten om denigrerend commentaar te geven op anderen. De mens op zijn best. Je moet sterk in je schoenen staan om al die bagger van je af te kunnen laten glijden. Kinderen en pubers zijn daar absoluut niet toe in staat, veel volwassenen trouwens ook niet. Lotte is een sympathieke, intelligente jongedame met veel uitstraling. Laat de beroepssukkels op internet maar zagen.
 • Heidi Werbrouck

  1 jaar geleden
  Als je de 1e aflevering met de volgende vergelijkt kan je niet anders dan concluderen dat het aan de kledij en de manier van filmen lag. Lotte is absoluut niet dik, hoogstens wat gevuld op de juiste plaatsen. En als je eerlijk bent moet je ook durven toegeven dat er een professionele danseres minstens even goed gevuld is. Mensen moeten er niet uitzien als Jabba the Hutt maar horen ook geen wandelende kapstokken te zijn.