Kristof Ghyselinck/Lotte Vanwezemael
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck/Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael gefrustreerd nadat klacht tegen 50 mannen geseponeerd wordt: “Nu weet ik wat zoveel slachtoffers voelen”

BVLotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.”

33 reacties

 • Catherine Mistiaen

  5 maanden geleden
  Ik zie geen enkel kwaad opzicht in de reactie van gezonde mannen die, misschien een beetje overdreven, reageren op een actie. Actie reactie: al van gehoord? Een seksuologe (onderwerp = seks) die in bikini(!) online lesgeeft over seks, en dan geen dickpic mogen krijgen?? Huh? Het onschuldige slachtoffer uithangen, alle aandacht opeisen en de politie bellen: dàt noem ik kwaad opzet.
 • Kelly Vercauteren

  5 maanden geleden
  Nr’s kunnen ze makkelijk achterhalen, dat doet de politie namelijk. Wat het gerecht daarmee doet is natuurlijk de vraag. Blijkbaar worden vrouwen hier nog altijd als platgewalst voetvolk beschouwd en moet je maar aanvaarden wat een ‘man’ je aandoet.
 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Is een standaard formulier, het is van belang wanneer je wenst door te zetten om in beroep te gaan met de juiste advocaat
 • ludo bielen

  5 maanden geleden
  Wat moet je nog als bewijs voorleggen ?? Foei rechter ik ben beschaamd in uw plaats !!
 • Georgette Vanoverbeke

  5 maanden geleden
  Beste lotte als je klacht indiend, altijd met burgerlijke partij stelling kan dan niet geseponeerd worden.