Loïc Nottet wil samenwerken met Laura Tesoro

 Laura Tesoro en Loïc Nottet tijdens de generale repetitie voor Rode Neuzen Dag XL
Gregory Van Gansen / Photo News Laura Tesoro en Loïc Nottet tijdens de generale repetitie voor Rode Neuzen Dag XL
Twee anciens van het Eurovisiesongfestival willen de handen in elkaar slaan. Loïc Nottet (24), die in 2015 deelnam, wil een duet opnemen met Laura Tesoro (23), die een jaar later ons land vertegenwoordigde. Dat vertelt hij in Story. 

Volgens Loïc Nottet zijn de plannen over een mogelijke samenwerking met Laura Tesoro al vergevorderd. “De zin om dat te doen is er bij allebei, alleen nog een goede song en dan duiken we de studio in”, klinkt het. De twee kennen elkaar dan ook goed. Niet alleen vertegenwoordigden ze allebei ons land op het Eurovisiesongfestival, maar ze stonden ook al samen op het podium. “We hebben eerder al samen gezongen, onder andere voor Rode Neuzen. Laura is een geweldige artieste en net als ik heel open en eerlijk.”

Lees ook: 

Vakantie Loïc Nottet loopt dramatisch af: met helikopter afgevoerd na skiongeval

Loïc Nottet wil na Frankrijk ook Vlaanderen veroveren: “Het is niet evident om de taalgrens over te steken” (+)

Laura Tesoro blijft bezig tijdens de crisis: “Computer en micro tussen de was, dat is mijn homestudio” (+)

Laura Tesoro woont samen met vriend Jordan: “Hij is mijn klankbord”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.