Lize Feryn en Roel Vanderstukken in 'The Broken Circle Breakdown'
Volledig scherm
Lize Feryn en Roel Vanderstukken in 'The Broken Circle Breakdown' © Fakkeltheater

Lize Feryn en Roel Vanderstukken spelen hoofdrollen in theaterversie ‘The Broken Circle Breakdown’

TVHet was eerst een theaterstuk, daarna een Oscargenomineerde film met Veerle Baetens (44) en Johan Heldenberg (55) in de hoofdrollen. En nu is ‘The Broken Circle Breakdown’ opnieuw in het theater te zien, met Lize Feryn (29) en Roel Vanderstukken (45). 

0 reacties

 1. Jodelmeisje Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”
  Play
  Showbizz

  Jodelmeis­je Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”

  In 2009 stond ze als 9-jarige op het grote podium van ‘Junior Eurosong’ in Oekraïne. Dertien jaar later is Laura Omloop (23) uit Boechout volwassen en klaar voor een comeback. Deze week komt na een jarenlange radiostilte opnieuw een single uit. “De puzzelstukjes vallen opnieuw in elkaar”, zegt ze. Waarom Laura van de ene op de andere dag verdween, en hoe haar comeback klinkt, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”