Elisabeth in twintig jaar oud
Volledig scherm
PREMIUM
Elisabeth in twintig jaar oud © Instagram

‘Liza' gaat shoppen in de Nieuwstraat en smeert boterhammen voor de daklozen: wie is kroonprinses Elisabeth echt?

RoyaltyEr is één Belg wiens toekomst onherroepelijk vastligt. Elisabeth Theresia Maria Helena van België zál onze koningin worden. Haar vader kreeg ooit de vernietigende - en achteraf gezien foute - stempel ‘hij kan het niet’. Over kroonprinses Elisabeth - die maandag 20 wordt - zeggen vijf intimi precies het omgekeerde: zij kan het.

 1. Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”
  TV
  1

  Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”

  “We hopen in de toekomst deel te nemen aan ‘America’s Got Talent’.” Het zijn de woorden van de breakdancegroep Mini Droids, vlak na hun ‘Belgium’s Got Talent’-overwinning in 2021. Nog geen jaar later ging die droom in vervulling. Het viertal, bestaande uit Ferre, Diego, Hayden en Hajdar, werd zelf uitgenodigd om deel te nemen aan ‘America’s Got Talent: All-Stars’. Ze dansten de benen vanonder hun lijf. Wij spreken met coach Samuel Revell over hun bijzondere avontuur in Hollywood.
 1. Hollywoodactrice Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’
  Play
  Film

  Hollywood­ac­tri­ce Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’

  De sequel ‘Shazam! Fury of the Gods’ is in aantocht. De nieuwe DC-film bouwt verder op het superheldenverhaal van Billy Batson, maar deze keer staat hij er niet alleen voor. Samen met zijn vrienden neemt hij het op tegen de Daughters of Atlas, een wraakzuchtig trio bestaande uit Hollywoodsterren Helen Mirren, Lucy Liu en Rachel Zegler. “We zijn in oorlog en zullen allès verwoesten.” Er wacht de helden een zwaar gevecht. “We hebben maar één taak: de wereld redden.”