Amber Heard en Johnny Depp tijdens de rechtszaak
Volledig scherm
Amber Heard en Johnny Depp tijdens de rechtszaak © AP

LIVE. Ex-vriendin van Johnny Depp getuigt: “Hij gooide een wijnfles naar me”

CelebritiesGeen explosieve onthullingen op de negentiende dag van de rechtszaak die Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex, Amber Heard (36). Het meest werd uitgekeken naar de getuigenis van actrice Ellen Barkin (68), die in de jaren 90 een relatie had met de acteur. Zij bevestigde dat Depp controlerend gedrag vertoonde en heel jaloers kon zijn. 

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. 5 Seconds of Summer- drummer kreeg symptomen van beroerte tijdens optreden in Texas: “Ik zag plots niets meer”
  Celebrities

  5 Seconds of Summer- drummer kreeg symptomen van beroerte tijdens optreden in Texas: “Ik zag plots niets meer”

  De Australische band 5 Seconds of Summer is volop bezig aan hun ‘Take My Hand’-wereldtournee. Op zondag 26 juni trad de band op in Houston, Texas. De show draaide echter uit op een ware nachtmerrie, toen Ashton Irwin (27) achter zijn drumstel instortte en van het podium moest worden gedragen. “Ik leed aan hitte-uitputting, met symptomen van een beroerte tot gevolg.”